Breedste aanbod

Met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied is NCOI Opleidingen het grootste opleidingsinstituut van Nederland. Van korte trainingen tot volledige opleidingen, er is altijd wel een opleiding of training te vinden die past bij jouw wensen en behoeften. Jaarlijks behalen bij ons 20.000 werkenden een erkend MBO-, HBO- of Masterdiploma.

Masteropleidingen

Met een Mastergetuigschrift liggen de kansen voor je binnen handbereik. Wij hebben een ruim aanbod van volledige Masteropleidingen, Masterprogramma's en Masterclasses. Allemaal optimaal te combineren met een baan en privéleven, volledig erkend, van hoog niveau en direct toepasbaar in de praktijk. Alle opleidingsvormen sluiten op elkaar aan. Dat betekent dat je vanuit bijvoorbeeld een Masterprogramma of Masterclass kunt doorstromen naar een Masteropleiding en vrijstellingen kunt ontvangen voor de onderdelen die je al gevolgd hebt. Op onze pagina over de opbouw van onze Masteropleidingen vind je hier meer informatie over.

HBO-opleidingen

Alleen leren waar je in jouw werkveld écht iets aan hebt? Officieel erkend en met een volwaardige Bachelorgraad? Bij Hogeschool NCOI kun je terecht voor HBO Bachelors, Associate degrees en deelprogramma’s op HBO-niveau. Uit onderzoek blijkt dat een diploma van Hogeschool NCOI zeer goed wordt gewaardeerd door werkgevers. Het voordeel van een HBO-opleiding volgen bij Hogeschool NCOI is dat ze allemaal naadloos op elkaar aansluiten. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit een deelprogramma of Associate degree doorstromen naar een HBO Bacheloropleiding en vrijstelling ontvangen voor de al gehaalde onderdelen. Meer informatie hierover vind je op onze pagina over onze HBO-opleidingen.

MBO-opleidingen

NCOI Opleidingen biedt met het MBO College een breed aanbod MBO-opleidingen voor werkenden. Hier kun je terecht voor erkende MBO-opleidingen, maar ook voor vakopleidingen en MBO-deelprogramma’s. MBO-opleidingen van het MBO College van NCOI onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak. Met een voltooide vakopleiding of deelprogramma heb je de mogelijkheid om door te stromen naar een erkende MBO-opleiding. Meer informatie hierover vind je op onze speciale pagina over MBO-opleidingen.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.