Menu

Assistent-Makelaar

Snel aan het werk als assistent-makelaar wonen - 10 dagen

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding
Afronding

Diploma

Je sluit de opleiding af met 2 theorietoetsen en een praktijktoets bij examenbureau SVMNIVO. Je dient je hiervoor zelf via www.svmnivo.nl in te schrijven. Aan het examen zijn kosten verbonden. De kosten hiervoor kun je terugvinden op www.svmnivo.nl. Na het succesvol afleggen van de toetsen behaal je het diploma ‘Assistent-Makelaar’ van SVMNIVO. Met dit diploma kun je je laten registreren in het register ARMT via www.armtnivo.nl.

Assistent-Makelaar

Snel aan het werk als assistent-makelaar wonen - 10 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.