Kostenoverzicht aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct per e-mail een overzicht van de totale investering met specificatie. Om het kostenoverzicht te kunnen verzenden hebben wij onderstaande gegevens nodig.
* Verplicht veld
 
Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen. 

Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

HBO Bachelor Management (Individuele leerroute)

NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding op basis van individuele leerroute

HBO Bachelor Management (Individuele leerroute)

NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding op basis van individuele leerroute

Opleidingsniveau

HBO Bacheloropleiding

Studievormen

Dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door

Opleidingsniveau

HBO Bacheloropleiding

Studievormen

Dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als manager overziet u de samenhang tussen verschillende bedrijfsprocessen. Zo bent u tegelijkertijd bezig met het sturen van organisatie- en marketingstrategie, optimaliseert u processen en leidt u een team met aandacht voor individuele werknemers. Dit vraagt om een combinatie van schijnbaar tegenstrijdige krachten. U moet controle uitoefenen, maar ook kunnen loslaten. U dient een stabiel beleid te voeren en toch niet bang te zijn voor veranderingen. Deze flexibele Bachelor biedt u de kennis en vaardigheden die u hiervoor nodig heeft. U geeft richting aan uw eigen leerroute. Het leertraject wordt afgestemd op uw ervaring en behoefte. U bepaalt zelf waar, wanneer en u hoe u leert. Zo heeft u de regie over uw eigen studie, waardoor u een goede balans vindt tussen werk, studie en privé.

Kenmerken Hogeschool NCOI

 • Grootste hogeschool van werkend Nederland
 • Unieke praktijkgerichte aanpak, speciaal voor werkenden
 • Landelijke opleider met opleidingsplaatsen door heel Nederland
 • Uitstekend te combineren met gezin en werk
 • Hoogste slagingspercentages van Nederland
 • Zeer tevreden studenten en werkgevers
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Officieel erkend getuigschrift
 • Officieel erkend door het ministerie van OCW

Studiefinanciering voor volwassenen

Betaalt u het programma zelf? Vanwege de officiële erkenning van NCOI kunnen uw opleidingskosten grotendeels gefinancierd worden door de overheid, dit heet het levenlanglerenkrediet. Zie LevenLangLerenKrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Doelgroep

Heeft u interesse in management en organisatieontwikkeling en heeft u de ambitie zich in dit vakgebied verder te ontwikkelen? Wilt u daarvoor breed en praktijkgericht opgeleid worden en werken aan uw vaardigheden? Dan is dit programma iets voor u.

U kunt deze Bachelor volgen als u in het bezit bent van een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4. Indien u niet in het bezit bent van een van deze diploma’s, kunt u ook instromen met een 21+ toets. U heeft zich bijvoorbeeld ontwikkeld via uw werk of op een andere manier, waarmee u laat zien dat u de kwaliteiten heeft die nodig zijn voor een HBO Bacheloropleiding. Zie Hogeschool NCOI voor meer informatie.

Doel en opzet

In deze Bachelor bepaalt u volledig uw eigen leerroute. Het leertraject wordt afgestemd op uw ervaring en behoefte. U bepaalt zelf waar, wanneer en hoe u leert. Wij ondersteunen, coachen en begeleiden u.

Kan ik lessen volgen?

Ja dat kan! Wilt u lessen volgen ter versterking van uw persoonlijke vaardigheden? Of om kennis op te doen? Dan is het uiteraard mogelijk om lessen te volgen. Wij hebben een rijk aanbod aan actuele en leerzame modules die u verder kunnen helpen om uw leeruitkomsten aan te tonen.

NCOI biedt u de mogelijkheid om modules klassikaal te volgen of door middel van e-learning. In beide gevallen volgt u de lessen met medestudenten die dezelfde leerwens hebben als u en in vergelijkbare organisaties werkzaam zijn.

Leren met leeruitkomsten

Binnen deze Bachelor is het onderwijsprogramma gebaseerd op leeruitkomsten. Deze leeruitkomsten beschrijven wat u als afgestudeerde manager moet kennen, kunnen en begrijpen. Bij het werken met leeruitkomsten gaat het om de resultaten van het leren en niet om de manier waarop deze resultaten behaald zijn. Hierdoor is het mogelijk om op verschillende manieren toe te werken naar het behalen van uw getuigschrift.

Samen met uw persoonlijke studiecoach bepaalt u welke leeractiviteiten u inzet en voor welke vorm van toetsing u kiest. Afhankelijk van uw leervoorkeur kiest u per onderwijsonderdeel welke manier van leren het beste bij u past: klassikaal onderwijs, e-learning of leren op de werkplek. Zo heeft u de regie over uw eigen opleidingstraject.

Op basis van uw persoonlijke situatie wordt gekeken of u voor bepaalde leeruitkomsten vrijgesteld kunt worden. U kunt zo deze opleiding in kortere tijd doorlopen op flexibele wijze.

Maatwerk en incompany

Wij bieden ruime mogelijkheden om opleidingen op maat voor uw organisatie in te richten. Het voordeel van deze individuele leerroute is dat we de leeruitkomsten kunnen koppelen aan thema’s die spelen binnen uw organisatie. Meer weten over de ruime mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met een van onze ervaren consultants of mail naar incompany@ncoi.nl.

Meer informatie en kosten

Aan de hand van een intake-assessment kunt u starten met de opleiding. In het assesment wordt gekeken of u voor bepaalde leeruitkomsten vrijgesteld kunt worden. Het intake-assessment is niet verplicht, de kosten worden in mindering gebracht indien u besluit hier geen gebruik van te maken.

U kunt uw opleidingskosten volledig aftrekken van uw belastbaar inkomen bij uw belastingaangifte. Zie Hogeschool NCOI voor meer praktische informatie en de kosten van de opleiding.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma 240 EC

Leeruitkomst 1: Strategisch denken en handelen 20 EC
Leeruitkomst 2: Marktbehoeften managen 10 EC
Leeruitkomst 3: Bedrijfseconomisch managen 15 EC
Leeruitkomst 4: Management van bedrijfsprocessen 15 EC
Leeruitkomst 5: Leidinggeven 10 EC
Leeruitkomst 6: Projectmanagement 10 EC
Leeruitkomst 7: Persoonlijk leiderschap 10 EC
Leeruitkomst 8: HR-management 10 EC
Leeruitkomst 9: Gedrag in organisaties sturen 10 EC
Leeruitkomst 10: Communiceren en beïnvloeden 10 EC
Leeruitkomst 11: Managen van verandering 15 EC
Leeruitkomst 12: Psychologie van verandering 15 EC
Leeruitkomst keuzeprogramma 1* 15 EC
Leeruitkomst keuzeprogramma 2* 15 EC
Professionaliseren 1 10 EC
Professionaliseren 2 10 EC
Professionaliseren 3 10 EC
Leeruitkomst Onderzoekend vermogen 30 EC

* Voor beide keuzeprogramma's kunt u kiezen uit de volgende vakken:

 • Projectmanagement verdieping
 • Coaching
 • Kwaliteits- en procesmanagement

Erkend HBO Bachelorgetuigschrift

Als u alles met succes heeft afgerond, ontvangt u het officiële Bachelorgetuigschrift ‘HBO Bachelor Management’. Daarnaast mag u de graad BBA (Bachelor of Business Administration) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO. NCOI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). U ontvangt van NCOI een officieel internationaal erkend Bachelorgetuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Dossiervorming: € 200,00
Collegegeld en examinering: € 11.500,00
Begeleiding: € 4.000,00
Afstuderen: € 1.500,00
Diplomering: € 500,00
Intake (optioneel): € 1.250,00
Totaal: € 18.950,00
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt deze opleiding ook in 4 of 12 termijnen betalen.
 

HBO Bachelor Management (Individuele leerroute)

NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding op basis van individuele leerroute

Opleidingsniveau

HBO Bacheloropleiding

Studievormen

Dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent