Menu

HBO Leergang Logistiek & Supply Chain Management

Verdiepend en praktijkgericht HBO-programma - 2 jaar

Opleidingsniveau

HBO Leergang

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Door een structureel tekort aan logistiek professionals ben je als goed opgeleide logistiek manager extra gewild op de arbeidsmarkt. In dit HBO-programma ga je aan de slag met de kern van logistiek en supply chain management, zodat je je positie op de arbeidsmarkt direct versterkt. Met je kennis van processen kun je de juiste beslissingen nemen om effectief in te spelen op trends en toekomstige orders. Met deze HBO-leergang volg je een compleet en afgerond programma. Alle inzichten, vaardigheden en competenties die je ontwikkelt tijdens deze leergang, pas je meteen toe in je werk. Je bent direct van toegevoegde waarde voor je organisatie.

Doelgroep

Je bent werkzaam binnen de logistieke sector en wilt je verder ontwikkelen tot breed inzetbare logistiek manager op HBO-niveau.

Doel en opzet

Dit programma biedt in de eerste fase een overzicht van alle kernaspecten van logistiek management. De tweede fase staat in het teken van een strategische verdieping in het vakgebied. Logistieke kostenanalyses, ketenoptimalisatie, e-logistics en logistieke efficiency beheers je na deze fase volledig. Aan het eind van het programma heb je diepgaand inzicht in logistiek en supply chain management. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op p. xx voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Leergang Logistiek & Supply Chain Management

Verdiepend en praktijkgericht HBO-programma - 2 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.