Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Masterclass Asset Management

Verstevig je rol als assetmanager in het commerciële vastgoedsegment - 3 maanden

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als assetmanager is het belangrijk om optimaal rendement te behalen van je commerciële vastgoedportefeuille op zowel financieel als functioneel vlak. Je beheerst de juiste balans tussen risico’s, opbrengsten en kosten waarbij je rekening houdt met trends zoals digitalisering. Tijdens deze Masterclass ontwikkel je fundamentele kennis en vaardigheden om als strategische adviespartner in het commerciële vastgoed te fungeren. Zo kun je na afloop beleidsplannen en strategie ontwikkelen voor een vastgoedportefeuille en deze tevens vertalen naar operationeel assetmanagement.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hogeropgeleiden die op tactisch en strategisch niveau binnen organisaties verantwoordelijk zijn voor assetmanagement. Je werkt bijvoorbeeld als assetmanager, adviseur of professional in het commerciële vastgoed. Je wilt graag de waarde van de vastgoedportefeuille optimaliseren door een strategieplan te bedenken en dit uitvoeren middels een implementatieplan.

Doel en opzet

Tijdens de Masterclass buig je je over relevante thema's op het gebied van commercieel vastgoed. Onder leiding van deskundigen uit de praktijk ontwikkel je vaardigheden om invulling te geven aan je rol als interne assetmanager. Je gaat aan de slag met actuele ontwikkelingen binnen het assetmanagement. Je leert grip te krijgen op de onderhoudsuitgaven en in control te komen van je vastgoedportefeuille. Je bent in staat om verbeteringen op lange termijn te plannen en te budgetteren. Je weet waar de risico's liggen, richting te geven en een vastgoedplan te implementeren.

In deze Masterclass is er een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Er worden uiteenlopende werkvormen toegepast tijdens de bijeenkomsten als cases, praktijkopdrachten en discussies. Op deze manier kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Deze bevat alle informatie die je voor je studie nodig hebt. Denk daarbij aan de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Asset Management

Verstevig je rol als assetmanager in het commerciële vastgoedsegment - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.