Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Masterclass Organisatie en Cultuur

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Vakgebied

Bedrijfskunde

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De organisatiecultuur is zeer belangrijk voor het succesvol functioneren van een organisatie. Deze Masterclass richt zich op de relatie tussen organisatie en cultuur. Je leert organisaties beter inrichten en direct invloed uitoefenen op het functioneren van de organisatie. Ook bij veranderingen speelt de organisatiecultuur een belangrijke rol. In dit programma bekijk je de risicofactoren die het succes van een verandertraject beïnvloeden. Denk hierbij aan de mate van vertrouwen in het management en de heersende cultuur. Op basis van eigen casuïstiek worden de onderwerpen naar de praktijk vertaald. Hierdoor is deze Masterclass bijzonder waardevol.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en je wilt je kennis diepgaand ontwikkelen op het gebied van organisatie, verandering en cultuur.

Doel en opzet

In deze boeiende Masterclass kijk je vanuit verschillende perspectieven naar cultuur en organisaties. Je krijgt zicht op de verschillende diagnosemethoden om de cultuur van de organisatie te bepalen en leert hoe je door leiderschapsverandering cultuurverandering kunt realiseren. Tijdens deze Masterclass koppel je de actuele theorie direct aan je eigen praktijk met behulp van praktische opdrachten.

De Masterclass wordt verzorgd door topdocenten met veel ervaring op het gebied van organisatie en cultuur. Zij weten precies wat je in de praktijk nodig hebt. Bovendien kun je tijdens de studie gebruikmaken van actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Organisatie en Cultuur

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.