Menu
NCOI Opleidingen - HR

Post Bachelor Recruitment-B

Korte en praktijkgerichte opleiding voor hogeropgeleiden - 6 maanden

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je een recruiter die naast operationeel recruitment ook verantwoordelijk is voor de planning en organisatie van recruitment? Of wil je dit in de toekomst gaan doen? In deze Post Bachelor ontwikkel je kennis en nieuwe inzichten om planmatig en gestructureerd met recruitment om te gaan. Je gaat in op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, communicatie en recruitmentstrategie. Zo ben je in staat de doelstellingen van de organisatie te vertalen naar concrete recruitmentplannen, -projecten en -maatregelen. Na deze opleiding beschik je over alle kennis en inzichten die je nodig hebt om als professioneel adviseur van het management te kunnen optreden.

Doelgroep

Je bent werkzaam als recruiter, recruitmentmanager of als HR-manager en je bent verantwoordelijk voor recruitment in je organisatie. Je wilt recruitment effectief en efficiënt inzetten in je organisatie.

Doel en opzet

Tijdens de opleiding verdiep je je in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en het strategisch inzetten van recruitment. De vakkundige docenten hebben veel ervaring op het gebied van recruitment en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en inzichten. Zij zorgen voor een praktijkgericht programma door opdrachten en cases zoveel mogelijk te betrekken op je eigen werkomgeving. Zo pas je je nieuwe kennis en inzichten direct toe en heb je er meteen profijt van. Naast de persoonlijke begeleiding van de docenten kun je ook altijd terecht in onze professionele online leeromgeving. Daar vind je alle informatie voor de studie, zoals voorbereidingen voor de bijeenkomsten en opdrachten.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Post Bachelor Recruitment-B

Korte en praktijkgerichte opleiding voor hogeropgeleiden - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.