Menu
NCOI Opleidingen - HR

Recruitment

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vind je het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vind je het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vind je het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers...

Lees meer

Recruitment: 11 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 18.755,00 18 locaties Utrecht, Zwolle, Maastricht, Virtual Classroom, Den Bosch, Leeuwarden, Groningen, Amsterdam, Tilburg, Eindhoven + 8 locaties 1e startmoment: 01-07-2022

Post Bachelor (3) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Post Bachelor Vanaf prijs:  € 4.006,00 10 locaties Virtual Classroom, Eindhoven, Den Haag, Arnhem, Rotterdam, Almere, Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Zwolle 1e startmoment: 01-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
Post Bachelor Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar
NVAO-geaccrediteerd
Post Bachelor Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

HBO-programma (4) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.813,00 18 locaties Enschede, Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Rotterdam, Almere, Den Haag, Virtual Classroom, Den Bosch, Zwolle + 8 locaties 1e startmoment: 01-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
14 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.690,00 18 locaties Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Leeuwarden, Groningen, Enschede, Amsterdam, Virtual Classroom, Tilburg, Zwolle + 8 locaties 1e startmoment: 01-12-2022
NVAO-geaccrediteerd
HBO-programma Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

Training (3) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Training Vanaf prijs:  € 1.439,00 10 locaties Groningen, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Arnhem, Virtual Classroom, Zwolle, Rotterdam 1e startmoment: 08-08-2022
NVAO-geaccrediteerd
6 dagen Training Vanaf prijs:  € 2.707,00 6 locaties Eindhoven, Zwolle, Virtual Classroom, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht 1e startmoment: 22-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Training Vanaf prijs:  € 989,00 6 locaties Eindhoven, Rotterdam, Virtual Classroom, Amsterdam, Zwolle, Utrecht 1e startmoment: 20-10-2022
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je in staat om iedere sollicitant aan een geschikte baan te helpen? Vind je het een mooie uitdaging om talentvolle medewerkers te werven? En vind je het leuk om sollicitanten te enthousiasmeren over een organisatie? In een opleiding recruitment van NCOI leer je hoe je doeltreffend nieuwe medewerkers werft en een goede match vindt op basis van de wensen van werkgever en werknemer. 

Werken als recruiter

Ben je nieuw in het vak? Dan ben je vast benieuwd wat een recruiter precies doet. Als recruiter houd je je bezig met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Dit wervingsproces bestaat onder andere uit:

  • Het opstellen van functieprofielen.
  • Het bepalen van de wervingskanalen.
  • Het selecteren van interessante kandidaten.
  • Het inplannen en voeren van gesprekken met sollicitanten.
  • Het kiezen van de geschikte kandidaat.

 

Wil je alles leren over dit uitdagende proces? In ons programma HBO Recruiter leer je hoe je de juiste mensen op de juiste plek in de organisatie kunt plaatsen. Zo ben je van onschatbare waarde voor je organisatie.

Ontwikkelingen binnen recruitment

Door automatisering en technologische ontwikkelingen verandert de rol van een recruiter. Via nieuwe wervingskanalen als LinkedIn wordt het makkelijker om kandidaten te vinden en te bereiken. Dit maakt het bovendien moeilijker om goede medewerkers binnen de organisatie te houden, want ook zij worden via verschillende wegen benaderd door andere recruiters. Interne doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en andere beloningen zijn dan ook onmisbaar.

Een krappe arbeidsmarkt zorgt voor kritische sollicitanten. Het komt steeds vaker voor dat een werknemer een werkgever selecteert in plaats van andersom. Hierdoor moet je de focus leggen op het verkopen van de organisatie en alles wat zij te bieden heeft. Ook is het met de krappe arbeidsmarkt slim om vacatures intern te promoten. Daarmee geef je huidige medewerkers de kans om door te groeien. Dat is niet alleen aantrekkelijk voor hen, maar ook erg praktisch voor de organisatie. De huidige medewerkers hebben namelijk al kennis van de organisatie en haar bedrijfsprocessen. Dat maakt het inwerken in een nieuwe functie makkelijker.

Wil je voorbereid worden op je toekomstige rol als recruiter? Met een opleiding recruitment van NCOI is je kennis weer up-to-date en kun je je werkzaamheden zo goed mogelijk afstemmen op de laatste ontwikkelingen.

Opleidingen voor de recruiter

Met de geaccrediteerde HBO Bachelor Human Resource Management specialisatie Recruitment van NCOI ontwikkel je je tot een professioneel HR-manager met specialistische kennis van recruitment. Je weet niet alleen alles van het gedrag in organisaties, personeelsplanning, performancemanagement en talentontwikkeling, maar je bent ook in staat de juiste werknemers te werven voor de organisatie.

Wil je recruitment effectief inzetten in je organisatie? In de Post Bachelor Recruitment leer je de doelstellingen van de organisatie vertalen naar concrete recruitmentplannen, -projecten en –maatregelen. Deze opleiding is in het bijzonder interessant voor recruiters, recruitmanagers of HR-managers die verantwoordelijk zijn voor recruitment binnen hun organisatie.
 
Ben je een recruiter die graag ontwikkelingen in het vak bijhoudt en wil je je kennis binnen 2 dagen weer up-to-date hebben? In de training Werving en Selectie neemt de trainer het gehele wervings- en selectieproces nog eens met je door en bekijken jullie samen de vraagstukken waar je in je werk tegenaan loopt. De trainer zal je tips geven over hoe je met behulp van actuele ontwikkelingen in het vakgebied kunt omgaan met deze vraagstukken.

Waarom een opleiding recruitment bij NCOI?

De opleidingen van NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Onze programma’s bieden een aantrekkelijke combinatie van vakinhoud en vaardigheden, zodat je direct in je werk aan de slag kunt. Je krijgt les van topdocenten uit de praktijk die hun ervaringen met je kunnen delen. Bovendien kun je zelf kiezen waar en wanneer je een opleiding volgt. We bieden meerdere startmomenten per jaar en onze leslocaties zijn verspreid door heel Nederland.