Recruitment

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding...

Lees meer

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding...

Lees meer

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding...

Lees meer

Recruitment: 5 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Meest bekeken Recruitment

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding of training bij NCOI. Hier leert u hoe u nog beter wordt in werving en selectie. Of u nu een training, een opleiding HBO Recruitment of een Post Bachelor-programma volgt. Bekijk snel het aanbod!

HBO Recruitment

Iedereen kan nieuw personeel aannemen. Maar als u écht de juiste mensen aan wilt trekken, volgt u een recruitment-opleiding. Met de eenjarige opleiding HBO Recruitment-A krijgt u inzicht in alle belangrijke elementen van recruitment. Dit praktijkgerichte programma is voor iedereen die het maximale uit zijn of haar wervingsinspanningen wil halen. In de lessen maakt u altijd een koppeling met uw eigen werkomgeving. Zo wordt de kennis concreet én kunt u het geleerde meteen toepassen in de praktijk. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Na deze opleiding bent u een professionele recruiter die effectief aan werving en selectie doet. Of u nu HR-medewerker bent, leidinggevende of intercedent.

Post Bachelor Recruitment

Bent u op zoek naar een meer strategische kijk op recruitment? Wilt u planmatig en gestructureerd aan de slag met de recruitmentstrategie van uw bedrijf? Volg dan de zes maanden durende Post Bachelor Recruitment-B. In dit praktijkgerichte programma professionaliseert u uw recruitmentstrategie. De opdrachten en cases betrekt u zoveel mogelijk op uw eigen werkomgeving. Zo bent u na deze opleiding klaar om het management professioneel te adviseren over werving en selectie in uw bedrijf.

Werving en Selectie

Houdt u zich bezig met de werving en selectie van personeel? En wilt u hierin nóg beter worden?
Volg dan onze tweedaagse training Werving en Selectie. Hierin leert u hoe u geschikte kandidaten kunt vinden én aantrekken, hoe u sollicitatiegesprekken nog effectiever maakt en welke assessments van belang zijn voor uw bedrijf. Hierin wordt ingegaan op uw persoonlijke werkpraktijk. Van tevoren wordt een intake gedaan waarin uw leerwensen op het gebied van recruitment worden besproken. Op deze manier haalt u het meeste rendement uw training en kunt u alles meteen toepassen. Deze training is geschikt voor P&O’ers, managers en leidinggevenden die werving en selectie in hun takenpakket hebben.

Welke weg kiest u om uw werving en selectie te professionaliseren? Onze opleidingsadviseurs geven u graag vrijblijvend opleidingsadvies.