Recruitment

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding...

Lees meer

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding...

Lees meer

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding...

Lees meer

Recruitment: 3 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Meest bekeken Recruitment

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

De grootste opleider van werkend Nederland

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

De juiste mensen aantrekken. Dat is het eerste wat u moet doen om uw personeelsbestand op te bouwen. Bent u recruiter, of wilt u zich daarmee bezig gaan houden? Kies dan voor een recruitment-opleiding of training bij NCOI. Hier leert u hoe u nog beter wordt in werving en selectie. Of u nu een training, een opleiding HBO Recruitment of een Post Bachelor-programma volgt. Bekijk snel het aanbod!

HBO Recruitment

Iedereen kan nieuw personeel aannemen. Maar als u écht de juiste mensen aan wilt trekken, volgt u een recruitment-opleiding. Met de eenjarige opleiding HBO Recruitment-A krijgt u inzicht in alle belangrijke elementen van recruitment. Dit praktijkgerichte programma is voor iedereen die het maximale uit zijn of haar wervingsinspanningen wil halen. In de lessen maakt u altijd een koppeling met uw eigen werkomgeving. Zo wordt de kennis concreet én kunt u het geleerde meteen toepassen in de praktijk. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Na deze opleiding bent u een professionele recruiter die effectief aan werving en selectie doet. Of u nu HR-medewerker bent, leidinggevende of intercedent.

Post Bachelor Recruitment

Bent u op zoek naar een meer strategische kijk op recruitment? Wilt u planmatig en gestructureerd aan de slag met de recruitmentstrategie van uw bedrijf? Volg dan de zes maanden durende Post Bachelor Recruitment-B. In dit praktijkgerichte programma professionaliseert u uw recruitmentstrategie. De opdrachten en cases betrekt u zoveel mogelijk op uw eigen werkomgeving. Zo bent u na deze opleiding klaar om het management professioneel te adviseren over werving en selectie in uw bedrijf.

Werving en Selectie

Houdt u zich bezig met de werving en selectie van personeel? En wilt u hierin nóg beter worden?
Volg dan onze tweedaagse training Werving en Selectie. Hierin leert u hoe u geschikte kandidaten kunt vinden én aantrekken, hoe u sollicitatiegesprekken nog effectiever maakt en welke assessments van belang zijn voor uw bedrijf. Hierin wordt ingegaan op uw persoonlijke werkpraktijk. Van tevoren wordt een intake gedaan waarin uw leerwensen op het gebied van recruitment worden besproken. Op deze manier haalt u het meeste rendement uw training en kunt u alles meteen toepassen. Deze training is geschikt voor P&O’ers, managers en leidinggevenden die werving en selectie in hun takenpakket hebben.

Welke weg kiest u om uw werving en selectie te professionaliseren? Onze opleidingsadviseurs geven u graag vrijblijvend opleidingsadvies.