Menu

Technisch Bouwrecht

Onderdeel van de Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 - 3 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In je functie heb je onder meer te maken met technisch bouwrecht. Wil je hier meer van weten? Dan is deze opleiding iets voor jou. Je verdiept je in diverse onderwerpen die uiteenlopen van brandveiligheid en ventilatie tot energieprestatie in de utiliteitsbouw en het toepassen van het Bouwbesluit. Na afloop van deze opleiding kun je meteen aan de slag. Deze opleiding wordt uitgevoerd door onze businesspartner Bestuursacademie Nederland.

Je resultaat

Na afloop van deze opleiding kun je het Bouwbesluit toepassen, inclusief een aantal aangewezen normbladen (bepalingsmethoden) met NPR’s (praktijkvoorbeelden).

Doelgroep

Je bent een ervaren medewerker op het gebied van bouw- en woningtoezicht en op zoek naar verdieping/verbreding met name op het gebied van technisch bouwrecht.

Doel en opzet

Deze opleiding is gericht op het in grote lijnen kunnen toepassen van het Bouwbesluit. Een aantal specifieke onderdelen wordt door middel van voorbeelden uitvoerig behandeld. De opleiding is onderdeel van de opleiding Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 (ABW2).

Technisch Bouwrecht

Onderdeel van de Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 2 - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.