Menu
  • Home
  • MBO Eventmanagement

MBO Eventmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om in de evenementenbranche aan de slag te gaan en wil je leren hoe je zo goed mogelijk evenementen kunt...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om in de evenementenbranche aan de slag te gaan en wil je leren hoe je zo goed mogelijk evenementen kunt...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om in de evenementenbranche aan de slag te gaan en wil je leren hoe je zo goed mogelijk evenementen kunt...

Lees meer

Meest bekeken MBO Eventmanagement

Meest bekeken MBO Eventmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (2) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om in de evenementenbranche aan de slag te gaan en wil je leren hoe je zo goed mogelijk evenementen kunt plannen en organiseren? Volg dan een opleiding MBO Eventmanagement van NCOI. Na afloop van de opleiding ben je uitstekend voorbereid op een carrière in het eventmanagement en heb je uitstekende carrièrekansen gecreëerd.

Wat kun je met MBO Eventmanagement?

Eventmanagement is een dynamisch vakgebied. Het is heel afwisselend werk en je moet goed kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten en/of bezoekers. Met een opleiding MBO Eventmanagement kun je bijvoorbeeld als assistent aan de slag bij een evenementenorganisatie, museum, theater of evenementenhal. Je helpt bij het plannen en organiseren van evenementen. Je regelt materiaal en ruimten en legt contact met leveranciers. Ook kun je bijdragen aan het uitwerken van marketing- en communicatie-uitingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het evenement zo goed mogelijk verloopt en dat bezoekers met een voldaan gevoel naar huis gaan.

MBO Eventmanagement studeren bij NCOI

Wil je je (verder) verdiepen in eventmanagement? Dan kun je bij NCOI kiezen voor verschillende opleidingen en programma’s. Ben je op zoek naar een zo breed mogelijke opleiding waarin alle belangrijke onderwerpen aan bod komen? Kies dan voor de opleiding MBO Medewerker Evenementenorganisatie niveau 4. Deze opleiding duurt 2 jaar en leidt je op het hoogst erkende MBO-niveau op tot professional in eventmanagement. Ben je op zoek naar een kortere opleiding? Dan kun je kiezen voor het programma MBO Evenementenorganisatie. In 3 maanden tijd leer je dan over de belangrijkste onderwerpen op het gebied van eventmanagement. Heb je na afloop de smaak te pakken en wil je toch een erkende MBO-opleiding volgen? Dan kun je verkort doorstuderen in de volledige MBO niveau 4-opleiding.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Voor een erkende MBO-opleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een diploma MBO-niveau 2, een diploma VMBO (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Voor de MBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

MBO Eventmanagement combineren met je drukke baan

NCOI is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht en flexibel opleiden. Dat houdt in dat onze opleidingen altijd gericht zijn op de werkpraktijk, maar ook op jouw praktijk. Tijdens de bijeenkomsten maak je opdrachten waarin je eigen werkpraktijk wordt behandeld. Zo maak je de theorie snel inzichtelijk en leer je meteen hoe je het geleerde kunt toepassen in de praktijk. Op die manier zie je vrijwel meteen resultaat. Daarnaast bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit verschillende opleidingsvarianten, startmomenten en meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Heb je geen tijd om klassikale bijeenkomsten te volgen? Veel van onze opleidingen kun je ook als e-learning volgen. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jou en jouw situatie.