Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

MHBO Techniek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MHBO (3) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid je je uitstekend voor op een eventuele HBO-opleiding. Lees hieronder meer over onze 

Wat houdt MHBO in?

Een MHBO-opleiding zit qua niveau tussen een MBO- en een HBO-opleiding in. Dit niveau is ideaal voor mensen die op MBO-niveau werken of eerder een MBO-opleiding hebben gevolgd en op zoek zijn naar net wat meer uitdaging. Daarnaast is MHBO ook een mooie brug tussen MBO-niveau en HBO-niveau. Wil je in de toekomst graag een HBO-opleiding volgen, maar twijfel je of je het niveau aankunt? In een MHBO-opleiding volg je diverse beroepsgerichte modules of vakken op beginnend HBO-niveau. Zo kun je alvast wennen aan het niveau en ben je straks uitstekend voorbereid op een HBO-opleiding.

Een opleiding MHBO techniek volgen bij NCOI

Bij NCOI vind je diverse opleidingen MHBO techniek. Afhankelijk van je wensen en behoeften kun je kiezen uit verschillende opleidingen en kun je meerdere kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de populaire opleiding MHBO Werktuigbouwkunde. In deze opleiding verdiep je je in alle fundamentele aspecten die bij werktuigbouwkunde komen kijken. Zo ga je onder meer aan de slag met vormgevingstechnieken, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken en materiaalkeuze en verdiep je je in productielogistiek en fabricagemethoden.

MHBO-opleiding gericht op leidinggeven in de techniek

Wil je een leidinggevende functie of managementfunctie vervullen in een technische omgeving en daarvoor je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Dan kun je kiezen voor de opleiding MHBO Manager in de Techniek. Je verdiept je in procesmatig werken, plannen en overzicht houden, maar leert ook hoe je teams kunt aansturen en medewerkers motiveert en stimuleert. Na afloop van deze opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als leidinggevende, coördinator of middle manager.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een opleiding MHBO techniek?

Voor al onze MHBO-opleidingen gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het belangrijk dat je op HAVO- of MBO-niveau werkt en/of denkt.

Waarom voor een opleiding MHBO techniek bij NCOI kiezen?

  • Mooie brug tussen MBO- en HBO-niveau
  • Je wordt uitstekend voorbereid op een vervolgopleiding op HBO-niveau
  • Je krijgt les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en praktijk