Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

MHBO Techniek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MHBO (3) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of ambieer je een baan in de techniek? Met een MHBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je optimaal en bereid je je uitstekend voor op een eventuele HBO-opleiding. Lees hieronder meer over onze 

Wat houdt MHBO in?

Een MHBO-opleiding zit qua niveau tussen een MBO- en een HBO-opleiding in. Dit niveau is ideaal voor mensen die op MBO-niveau werken of eerder een MBO-opleiding hebben gevolgd en op zoek zijn naar net wat meer uitdaging. Daarnaast is MHBO ook een mooie brug tussen MBO-niveau en HBO-niveau. Wil je in de toekomst graag een HBO-opleiding volgen, maar twijfel je of je het niveau aankunt? In een MHBO-opleiding volg je diverse beroepsgerichte modules of vakken op beginnend HBO-niveau. Zo kun je alvast wennen aan het niveau en ben je straks uitstekend voorbereid op een HBO-opleiding.

Een opleiding MHBO techniek volgen bij NCOI

Bij NCOI vind je diverse opleidingen MHBO techniek. Afhankelijk van je wensen en behoeften kun je kiezen uit verschillende opleidingen en kun je meerdere kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de populaire opleiding MHBO Werktuigbouwkunde. In deze opleiding verdiep je je in alle fundamentele aspecten die bij werktuigbouwkunde komen kijken. Zo ga je onder meer aan de slag met vormgevingstechnieken, oppervlaktetechnieken, verbindingstechnieken en materiaalkeuze en verdiep je je in productielogistiek en fabricagemethoden.

MHBO-opleiding gericht op leidinggeven in de techniek

Wil je een leidinggevende functie of managementfunctie vervullen in een technische omgeving en daarvoor je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Dan kun je kiezen voor de opleiding MHBO Manager in de Techniek. Je verdiept je in procesmatig werken, plannen en overzicht houden, maar leert ook hoe je teams kunt aansturen en medewerkers motiveert en stimuleert. Na afloop van deze opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als leidinggevende, coördinator of middle manager.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een opleiding MHBO techniek?

Voor al onze MHBO-opleidingen gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het belangrijk dat je op HAVO- of MBO-niveau werkt en/of denkt.

Waarom voor een opleiding MHBO techniek bij NCOI kiezen?

  • Mooie brug tussen MBO- en HBO-niveau
  • Je wordt uitstekend voorbereid op een vervolgopleiding op HBO-niveau
  • Je krijgt les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en praktijk