Menu
  • Home
  • HBO Module Procesautomatisering

HBO Module Procesautomatisering

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 3 maanden

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Eentonige handelingen waardoor mensen last van hun armen krijgen. Moeilijk te vervullen posities. Lagere productie door menselijk handelen. Zijn dit issues waar jij in de praktijk tegen aanloopt en die je wilt aanpakken? In dit programma leer je welke rol onder andere robots, cobots en PLC-techniek kunnen spelen om jouw organisatie efficiënter te laten draaien. Meer weten? Schrijf je nu in.

Doelgroep

Je houdt je binnen je organisatie bezig met procesoptimalisering en -automatisering.

Doel en opzet

In dit programma leer je over enkele technologische mogelijkheden om de productie in je organisatie te verhogen. Samen met je docent en medestudenten bespreek je waar jij in de praktijk tegenaan loopt en zoek je naar een passende oplossing. Doordat je docent zelf veel ervaring heeft binnen het vakgebied, wordt er uitstekend meegedacht naar een oplossing voor jouw unieke uitdaging.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina !!GEEN VERWIJZING!! op onze website.

HBO Module Procesautomatisering

Kort en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.