Menu

Agile Project Management Foundation® en Practitioner® inclusief examens

Foundation en Practitioner - 4 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe geef je het projectteam de benodigde vrijheid om te kunnen excelleren zonder als verantwoordelijke alle grip op het project te verliezen? Agile Project Management® (AgilePM®) helpt je daarbij, met effectieve processen en met heldere projectrollen. Met Agile Project Management® heb je een krachtig middel in handen om sneller en effectiever tot bruikbare businessresultaten te komen. De officiële examens Agile Project Management® van APMG-International zijn bij de training inbegrepen. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Computrain.

Je resultaat

Deze training bereidt je voor op de officiële examens Agile Project Management® van APMG-International.

Doelgroep

Je zult veel voordeel van deze training ondervinden, in welke branche je ook werkzaam bent. Deze training is erg interessant wanneer je werkzaam bent als opdrachtgever, projectmanager, informatiemanager, businessanalist, functioneel ontwerper, productontwikkelaar of software engineer.

Voorkennis

Affiniteit met de agile scrumwerkmethode en enige ervaring met projectmanagement op het niveau van PRINCE2® Practitioner is gewenst. Voor deelname aan het examen AgilePM® Practitioner dien je geslaagd te zijn voor het examen AgilePM® Foundation.

Aanpak

Het programma bestaat uit de trainingen Agile Project Management® Foundation en Agile Project Management® Practitioner. De theorie wordt afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie.

Ons studiemateriaal sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving. In de training maak je gebruik van geaccrediteerd studiemateriaal. De training wordt verzorgd in het Nederlands, maar het studiemateriaal en het examen zijn in het Engels.

Agile Project Management Foundation® en Practitioner® inclusief examens

Foundation en Practitioner - 4 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.