Menu
  • Home
  • De Circulogie van Aanbesteden

De Circulogie van Aanbesteden

Circulair aanbesteden voor gemeenten en woningbouw - 1 dag

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Gemeentes en woningbouwcorporaties kunnen er niet omheen: vanaf 2023 is circulair aanbesteden verplicht. Deze training geeft je in 1 dag de benodigde kennis om het aanbestedingsproces van jouw organisatie af te stemmen op deze verplichting. Maar ook voor andere spelers binnen de vastgoedsector met circulaire ambities biedt deze training waardevolle inzichten en handvatten. Wees voorbereid op de (nabije) toekomst en vergroot je kennis van circulair aanbesteden en inkopen met deze 1-daagse training.

Je resultaat

Na afloop van deze training beschik je over alle essentiële kennis op het gebied van circulair aanbesteden en inkopen. Je kent circulaire voorbeelden die als inspiratiebron fungeren voor je eigen werk. Je bent in staat om circulair te denken.

Doelgroep

Deze 1-daagse training is primair bedoeld voor medewerkers van gemeenten en woningbouwcoöperaties, die vanaf 2023 verplicht zijn circulair aan te besteden. De training is ook geschikt voor andere opdrachtgevers in de vastgoedsector met een circulaire ambitie.

Aanpak

Deze training geeft je in 1 dag kennis en handvatten om bij het aanbestedingsproces vorm te geven aan de circulaire ambities en verplichtingen van jouw organisatie. De gehele aanbestedingsprocedure komt aan bod, inclusief het opstellen van de selectie- en gunningsdocumenten en de beoordelingsmethodiek. Je leert methodes om circulariteit te kunnen meten. Verder wordt aandacht besteed aan de samenwerking tussen verschillende disciplines en passende contractvormen om circulaire samenwerking te borgen.

De Circulogie van Aanbesteden

Circulair aanbesteden voor gemeenten en woningbouw - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.