Menu
  • Home
  • De Circulogie van jouw (Business) Strategie

De Circulogie van jouw (Business) Strategie

Werken zonder afval produceren - 1 dag

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij de transitie maken naar circulair bouwen, maar weet je niet hoe? Dan is deze training perfect voor jou. Je krijgt concrete handvatten aangereikt om circulair aan de slag te gaan met de (business) strategie van jouw organisatie. Je leert welke kansen circulair bouwen biedt en hoe je die optimaal kunt benutten, bijvoorbeeld door maximaal gebruik te maken van grondstoffen. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden kun je als organisatie direct een doeltreffende aanpak bedenken voor een betere, circulaire economie.

Je resultaat

Na afloop van deze training beschik je over kennis en inzicht waarmee je jouw organisatie circulair op weg kunt helpen. Je bent op de hoogte van de kansen die circulariteit biedt en kunt deze doorvertalen naar jouw businessstrategie. Je weet welke circulaire wet- en regelgeving er is en je kent concrete voorbeelden van circulariteit in de vastgoedsector die als inspiratiebron kunnen dienen.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de vastgoedsector, waar een verandering van traditioneel naar circulair bouwen wordt nagestreefd. Denk hierbij aan architecten, producenten, aannemers en installateurs, en medewerkers van gemeenten en woningcorporaties. Ook wordt deze training aangeraden voor mensen die in het vastgoed zitten, financiering en beleggingsmaatschappijen en producten van materialen (binnen en buiten de bouwsector).

Aanpak

Tijdens deze training begin je met de basis: wat is circulariteit en op welke manier zit dit verweven in je organisatie? Je leert hoe je als organisatie kunt omgaan met grondstoffen en hoe je deze kunt meten. Zo maak je kennis met het 10R-model om een succesvolle optie te bepalen voor jouw organisatie. Op deze manier raak je bekend met de al bestaande businessmodellen en welke valkuilen daarbij komen kijken. Na afloop kun je direct vervolgstappen zetten om jouw organisatie circulariteitproof te maken.

De Circulogie van jouw (Business) Strategie

Werken zonder afval produceren - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.