Menu

De Circulogie van MPG

Milieu Prestatie Gebouwen (MPG) voor producenten - 1 dag

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je producent in de vastgoedsector? Dan is het essentieel om goed op de hoogte te zijn van de Milieu Prestatie Gebouwen (MPG): de minimumeisen voor de milieuprestatie die gesteld worden aan nieuwe woningen en kantoren groter dan 100 m2. Sinds 2018 is de MPG bij elke aanvraag voor een omgevingsvergunning verplicht. Zorg daarom dat je de ins en outs van de MPG kent. Volg deze training en doe in 1 dag de kennis en praktische vaardigheden op om milieuprestatieberekeningen te maken en te toetsen.

Je resultaat

Na afronding van de training kent de MPG geen geheimen meer voor jou. Je weet wanneer de MPG moet worden toegepast en welke raakvlakken er zijn met de EPC en BREEAM-NL. Ook kun je zelf een MPG-berekening maken met behulp van de juiste software.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de vastgoedsector, waar een verandering van traditioneel naar circulair bouwen wordt nagestreefd. Denk hierbij aan architecten, producenten, aannemers en installateurs, en medewerkers van gemeenten en woningcorporaties. Ook wordt deze training aangeraden voor mensen die in het vastgoed zitten, financiering en beleggingsmaatschappijen en producten van materialen (binnen en buiten de bouwsector).

Aanpak

In 1 dag geeft deze training je de kennis en vaardigheden om een milieuprestatieberekening te kunnen maken en toetsen. Eerst komt alle benodigde theorie aan bod. Daarna ga je zelf aan de slag met een praktische case, waarbij je met behulp van One Click LCA software een MPG gaat uitrekenen.

De Circulogie van MPG

Milieu Prestatie Gebouwen (MPG) voor producenten - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.