Menu
  • Home
  • Kernbegrippen van Circulogie

Kernbegrippen van Circulogie

Start circulaire ambities - 1 dag

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Circulair aan de slag met jouw (project)team of werkgroep? Volg deze training en help jouw organisatie te innoveren en transformeren. Met de Urban Mining Collective methode leer je door te doen. Je gaat praktisch aan de slag met de aangereikte theorie en leert economie en ecologie met elkaar te verbinden. Aan het eind van de training heb je een lijstje met realistische actiepunten waarmee je de circulaire economie binnen je eigen organisatie kunt verbeteren.

Je resultaat

Na het volgen van deze training heb je nieuwe inzichten ontwikkeld op het gebied van circulogie. Je weet wat er nodig is om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst, waarin circulariteit een cruciale rol speelt in de economie en ons gehele doen en denken. Je hebt concrete actiepunten geformuleerd voor jouw organisatie, waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de vastgoedsector, waar een verandering van traditioneel naar circulair bouwen wordt nagestreefd. Denk hierbij aan architecten, producenten, aannemers en installateurs, en medewerkers van gemeenten en woningcorporaties. Ook wordt deze training aangeraden voor mensen die in het vastgoed zitten, financiering en beleggingsmaatschappijen en producten van materialen (binnen en buiten de bouwsector).

Aanpak

Door de praktijkgerichte aanpak van deze training kun je het geleerde de volgende dag al toepassen in je eigen beroepenveld. Je deelt onderling verschillende visies waardoor je inspiratie kunt opdoen voor je eigen actiepunten. Op deze manier kun je als projectteam, afdeling of werkgroep direct circulair aan de slag.

Kernbegrippen van Circulogie

Start circulaire ambities - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.