Menu

Opleidingsbudget

Veel organisaties beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget. Hiermee kunt u voordelig (en soms kosteloos) opleidingen en trainingen volgen en zo uw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Binnenkort verlopen de budgetten voor 2019. Maak daarom nog voor het einde van het jaar gebruik van uw opleidingsbudget.

Heeft u opleidingsbudget?

Naar schatting wordt elk jaar 40% van het opleidingsbudget niet benut. Vaak zijn werknemers niet op de hoogte van het budget. Dat is zonde, want het inzetten van het opleidingsbudget is voor u de makkelijkste manier om zich verder te ontwikkelen.
 
Vaak staat in een cao of arbeidsovereenkomst vermeld of u gebruik kunt maken van een opleidingsbudget. Vraag uw manager of HR-afdeling of u hiervoor in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn.

Zo maakt u gebruik van uw budget

Beschikt uw organisatie over een opleidingsbudget? Bespreek dan met uw manager de mogelijkheden om uw budget nog voor het einde van het jaar in te zetten. Vervolgens zoekt u een opleiding of training die voldoet aan uw wensen en behoeften.
 
Kunt u nog maar een deel van uw budget inzetten of beschikt u niet over voldoende budget om een opleiding of training in een keer te bekostigen? Bij NCOI kunt u de kosten spreiden over 2 jaar en zo uw opleidingsbudget van dit jaar en volgend jaar inzetten. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken.

De opleidingen en trainingen van NCOI

NCOI biedt meer dan 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied. Hier vindt u een zo compleet mogelijk overzicht van alle mogelijkheden en is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij uw situatie. En door onze praktijkgerichte en flexibele aanpak zijn onze opleidingen uitstekend te combineren met uw drukke baan en privéleven.

Wij helpen u graag

Kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste opleiding? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 - 6 400 411. Wilt liever dat wij contact met u opnemen?  Vul het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vul hieronder het contactformulier in, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
 
*Verplicht veld

Het privacystatement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.