Menu
NCOI Opleidingen

Opleidingsbudget

Veel organisaties beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget. Hiermee kun je voordelig (en soms kosteloos) opleidingen en trainingen volgen en zo je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Binnenkort verlopen de budgetten voor 2020. Maak daarom nog voor het einde van het jaar gebruik van je opleidingsbudget.

Heb je een opleidingsbudget?

Naar schatting wordt elk jaar 40% van het opleidingsbudget niet benut. Vaak zijn werknemers niet op de hoogte van het budget. Dat is zonde, want het inzetten van het opleidingsbudget is voor jou de makkelijkste manier om je verder te ontwikkelen.

Vaak staat in een cao of arbeidsovereenkomst vermeld of je gebruik kunt maken van een opleidingsbudget. Vraag je manager of HR-afdeling of je hiervoor in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn.

Zo maak je gebruik van je budget

Beschikt je organisatie over een opleidingsbudget? Bespreek dan met je manager de mogelijkheden om je budget nog voor het einde van het jaar in te zetten. Vervolgens zoek je een opleiding of training die voldoet aan je wensen en behoeften.
 
Kun je nog maar een deel van je budget inzetten of beschik je niet over voldoende budget om een opleiding of training in een keer te bekostigen? Bij NCOI kun je de kosten spreiden over twee jaar en zo je opleidingsbudget van dit jaar en volgend jaar inzetten. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

De opleidingen en trainingen van NCOI

NCOI biedt meer dan 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied. Hier vind je een zo compleet mogelijk overzicht van alle mogelijkheden en is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jouw situatie. En door onze praktijkgerichte en flexibele aanpak zijn onze opleidingen uitstekend te combineren met je drukke baan en privéleven.

Keuze uit klassikaal, e-learning of Virtual Classroom

Naast de praktijkgerichte en flexibele aanpak is het voordeel van studeren bij NCOI dat je altijd kunt kiezen uit meerdere opleidingsvarianten. Zo is er altijd wel een variant te vinden die past bij jou en jouw situatie. Je kunt kiezen uit klassikale lessen, gegeven op meer dan 30 leslocaties door heel Nederland. Deze opleidingslocaties voldoen volledig aan alle richtlijnen van het RIVM en het brancheprotocol, waardoor je in deze coronatijd op een veilige en verantwoorde manier les hebt. Daarnaast kun je ook kiezen voor e-learning of Virtual Classroom. Bij e-learning studeer je zelfstandig vanuit huis in je eigen tempo. Bij Virtual Classroom krijg je live via de computer les van een docent.

Wij helpen je graag

Kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste opleiding? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 - 6 400 411. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een gedrukte studiegids of online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.