Menu
NCOI Opleidingen

Opleidingsbudget

Veel bedrijven en organisaties stellen jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar voor hun medewerkers. Daarmee kun je opleidingen en trainingen volgen en zo je kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Door je verder te ontwikkelen in je vakgebied onderscheid je je en creëer je meer kansen voor jezelf. Aan het eind van het jaar verlopen deze budgetten, maak hier daarom nog voor het einde van het jaar gebruik van.

Hoe weet je of er opleidingsbudget is?

Hoe kom je erachter of je werkgever opleidingsbudget heeft voor jou? Dat kan op verschillende manieren:

  • Bespreek het met je leidinggevende.
  • Vraag het na bij de HR-afdeling.
  • Kijk in je cao of je arbeidsovereenkomst.


Wil je weten hoe je je werkgever ervan overtuigt om jou een opleiding te laten volgen? We hebben een paar goede tips voor je. Je vindt ze hier.

Welke opleiding kun je volgen?

Bij ons kun je kiezen uit meer dan 1.250 opleidingen en trainingen in elk denkbaar vakgebied en van MBO-niveau tot HBO-Bachelorniveau en Masterniveau. Hieronder kun je doorklikken naar het niveau of het vakgebied dat past bij jouw opleidingsbehoefte.

Dit zeggen onze studenten:

Patty Wijnen

Patty Wijnen, HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie: “Tijdens de opleiding was ik zwanger van mijn zoontje, die inmiddels drie jaar oud is. Tot zijn tweede jaar heb ik de opleiding gecombineerd met een fulltimebaan, gezinsleven én de passie voor reizen die ik met mijn man deel. Dit was lang niet altijd even makkelijk, maar het heeft me een sterker, veerkrachtiger en vooral beter mens gemaakt."

Bernadette Odijk
Bernadette Odijk, HBO Bachelor Bedrijfskunde met als specialisatie Management van bedrijfsprocessen: “Als enige kwaliteitsfunctionaris op de afdeling kan ik nu een bepaald houvast geven. Ik kan bijvoorbeeld meer gedegen beslissingen onderbouwen. Ik heb ook veel geleerd over factoren als bedrijfscultuur en managementstijl.”
Marcel Zunnebeld
Marcel Zunnebeld, HBO Bachelor Business IT & Management: “Als senior adviseur Systeembeheer functioneer ik als primair aanspreekpunt voor zowel ICT als business. Voor het maken van de moduleopdrachten voerde ik veel gesprekken met collega’s. Hierdoor heb ik beter inzicht in hun werkzaamheden en het nut en de noodzaak van de verschillende afdelingen gekregen.”

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste opleiding? Of heb je bijvoorbeeld vragen over het combineren van een opleiding met je werk en je privéleven? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 - 6 400 411. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.

Contact opnemen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.