Menu

Opleidingsbudget

Veel organisaties beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget. Hiermee kunt u voordelig (en soms kosteloos) opleidingen en trainingen volgen en zo uw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Binnenkort verlopen de budgetten voor 2020. Maak daarom nog voor het einde van het jaar gebruik van uw opleidingsbudget.

Heeft u opleidingsbudget?

Naar schatting wordt elk jaar 40% van het opleidingsbudget niet benut. Vaak zijn werknemers niet op de hoogte van het budget. Dat is zonde, want het inzetten van het opleidingsbudget is voor u de makkelijkste manier om zich verder te ontwikkelen.
 
Vaak staat in een cao of arbeidsovereenkomst vermeld of u gebruik kunt maken van een opleidingsbudget. Vraag uw manager of HR-afdeling of u hiervoor in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn.

Zo maakt u gebruik van uw budget

Beschikt uw organisatie over een opleidingsbudget? Bespreek dan met uw manager de mogelijkheden om uw budget nog voor het einde van het jaar in te zetten. Vervolgens zoekt u een opleiding of training die voldoet aan uw wensen en behoeften.
 
Kunt u nog maar een deel van uw budget inzetten of beschikt u niet over voldoende budget om een opleiding of training in een keer te bekostigen? Bij NCOI kunt u de kosten spreiden over 2 jaar en zo uw opleidingsbudget van dit jaar en volgend jaar inzetten. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 – 6400411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.