Menu

Open Dag NCOI Opleidingen

31 augustus in Utrecht

Tijdens deze Open Dag helpen wij u bij het kiezen
van de opleiding die het beste bij u past

Op zaterdag 31 augustus houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan. U zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met uw werk en uw privésituatie.

Aanmelden

Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker

Twijfelt u welke opleiding het meest geschikt is voor u? Dan kunt u tijdens de Open Dag een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met u kijken zij welke opleiding het beste bij u past. Want hoe beter de opleiding aansluit bij uw ervaring en ambities, hoe gemotiveerder u bent om het diploma te behalen.

Tip: neem uw cv mee naar de Open Dag! Uw cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen om samen met u het optimale opleidingsprogramma te kiezen.

Introductieles: dit mag u van onze klassikale opleidingen verwachten

Tijdens de Open Dag kunt u een introductieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. U merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie. En hoeveel energie u krijgt van de interactie met de docent en uw medestudenten. Let op: het gaat hier om algemene introductielessen, waarin u een beeld krijgt van wat u kunt verwachten van onze opleidingen. Er worden dus geen vakgebiedspecifieke introductielessen gegeven.

Presentatie Studeren bij NCOI

Naast een adviesgesprek met een opleidingsadviseur en een introductieles, kunt u ook een presentatie bijwonen over studeren bij NCOI. De ideale manier om antwoord te krijgen op al uw praktische vragen.

Kies uw tijdvak

Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in 3 tijdvakken. Tijdens een tijdvak is er vrije inloop. U kunt dus zelf bepalen op welk moment in een tijdvak u binnenkomt. Gedurende een tijdvak kunt u in gesprek gaan met een opleidingsadviseur. Of een van de introductielessen bijwonen die continu worden verzorgd.

U kunt kiezen uit de volgende tijdvakken:
 
Tijdvak 1: 10.00 - 12.00 uur
Tijdvak 2: 13.00 - 15.00 uur
Tijdvak 3: 15.00 – 17.00 uur
 
Verzeker uzelf van een plek en meld u meteen aan voor de Open Dag.

Aanmelden

We zien u graag op zaterdag 31 augustus.

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Start nú met uw opleiding

Wilt u verder leren om nog beter te worden in uw werk of een volgende stap zetten in uw loopbaan? Dan is dit hét moment om uw ambities waar te maken, want in september starten weer veel van onze opleidingen en trainingen. Schrijf u nu in en start direct na de zomer met uw opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.