Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Masterclass Management Consultant

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als managementconsultant geef je organisaties adviezen die hen helpen beter te functioneren en te presteren. Met deze unieke Masterclass bereid je je daar uitstekend op voor. Je verdiept je in de nieuwste methoden en technieken op het gebied van professioneel organisatieadvies en leert deze toepassen. Je ontwikkelt de vaardigheden om de belangen van degene die je adviseert te doorzien, overziet het complete adviesproces en weet op de juiste wijze invloed uit te oefenen. Zo haal je maximaal rendement uit je eigen expertise. Na dit programma ben je in staat voor uiteenlopende vraagstukken passend advies te ontwerpen én te presenteren.

Doelgroep

Je bent werkzaam in een adviserende functie en je wilt je kennis en vaardigheden op dit gebied verbeteren. Ook als je je bezighoudt met organisatieontwikkeling is deze Masterclass bijzonder interessant.

Doel en opzet

In een overzichtelijk programma worden alle essentiële thema’s voor de managementconsultant behandeld. Je gaat aan de slag met het helder formuleren van een adviesopdracht en het aanbrengen van structuur in je adviesgesprekken. Daarnaast leer je je vaardigheden inzetten om een adviestraject te beïnvloeden. Ook ontwikkel je inzicht in verschillende adviesstijlen en ga je deze in diverse praktijksituaties toepassen. Op systematische wijze komt het integrale proces van organisatieadvies aan de orde. Zo haal je maximaal rendement uit je eigen expertise. Na dit programma ben je in staat voor uiteenlopende vraagstukken een passend advies te ontwerpen en dit advies professioneel te presenteren. De Masterclass wordt verzorgd door zeer deskundige docenten die dagelijks in de praktijk met advies en organisatieontwikkeling te maken hebben. Je zult merken dat dit zeer inspirerend en leerzaam is. Gedurende het programma word je ondersteund door onze actuele literatuur en moderne online leeromgeving.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze studieadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Masterclass Management Consultant

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.