Menu

Professional Master Cybersecurity

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 6 maanden

Vakgebied

ICT

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij op strategisch niveau compleet op de hoogte zijn van beveiliging van informatie, maar ook op het gebied van risicomanagement? Dan is deze Professional Master Cybersecurity echt iets voor jou. Het programma bestaat uit de ideale combinatie van informatiebeveiliging én risicomanagement, waaronder risicostrategie, risicobeleid en het inrichten van beheersprocessen. Je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen IT-security en privacy. Deze ontwikkelingen weet je direct naast de risico's voor de onderneming te leggen en te borgen en beheersen. Je weet precies welke risico's van invloed kunnen zijn op de continuïteit van de onderneming. Met de kennis die je tijdens deze Professional Master opdoet, ben je dan ook van aanzienlijke meerwaarde voor jouw organisatie.

Vrijstelling

De Masterclasses uit deze Professional Master maken deel uit van volledige Masters van NCOI, waaronder de Master Business Information (MBI), Master Management van IT (MMIT) of Master Finance & Control (MFC). Wil je verder studeren naar deze Masters en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen. Zo kies je met deze Professional Master niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Doelgroep

Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van cybersecurity en risicomanagement en je wilt hier op beleidsniveau mee aan de slag gaan.

Doel en opzet

In deze Professional Master verdiep je je onder andere in de veranderende rol van informatie- en persoonsbescherming en de impact van wet- en regelgeving op particulieren en bedrijven. Je gaat aan de slag met risicomanagement, leert welke risico's bedrijven en personen kunnen lopen en hoe je deze risico's kunt beperken. Ook breng je de huidige securityprocessen in kaart, zodat je hier verbeteringen kunt doorvoeren. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je de theorie direct aan je eigen werk. Hierbij word je begeleid door een topdocent met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Met onze praktijkgerichte aanpak garanderen we jou direct resultaat.

In het programma wordt gebruikgemaakt van actueel studiemateriaal. Daarbij vind je alles wat je nodig hebt voor je studie in onze online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je via de online leeromgeving communiceren met je medestudenten en je docent.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Cybersecurity

Kort en praktijkgericht programma op Masterniveau - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.