Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Professional Master Management en Leiderschap

Onderdeel van verschillende NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 6 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als je je in een kort programma op Masterniveau wilt ontwikkelen op managementniveau, dan is deze Professional Master een goede keuze. Je volgt 2 Masterclasses die ook deel uitmaken van de NVAO-geaccrediteerde MBA-opleiding, waarmee je op het juiste niveau aan de slag bent en eventueel meteen voordeel hebt als je verder wilt studeren. De praktische aanpak van NCOI zal je verrassen. Dit Masterprogramma legt namelijk het zwaartepunt op de concrete toepassing in de dagelijkse praktijk. Onze docenten beschikken over ruime ervaring uit de managementpraktijk en zullen je beslist inspireren.

Vrijstelling

Deze Professional Master biedt vrijstelling in diverse NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen van NCOI, zoals Master of Business Administration (MBA) en Master Management, Cultuur en Verandering (MCC). Ook in meer specialistische Masteropleidingen zoals MMI en MHRM kun je deze combinatie inbrengen. Om voor de vrijstelling in aanmerking te komen dien je wel toelaatbaar te zijn voor de volledige Masteropleiding. Zie daarvoor NCOI University of Applied Sciences.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en wilt je in korte tijd ontwikkelen op het gebied van management en leiderschap, bijvoorbeeld omdat je leiding geeft en daarin sterker wilt worden of je een leidinggevende functie of hogermanagementfunctie ambieert.

Doel en opzet

Dit programma is opgebouwd uit 2 Masterclasses. Je gaat aan de slag met de kern van management en leiderschap. De combinatie daarvan biedt je in korte tijd veel voordeel bijvoorbeeld in een rol van (aankomend) leidinggevende of een functie in hoger management.

In de bijeenkomsten staat de combinatie van theorie en praktijk centraal en discussieer je met medestudenten over de verschillende onderwerpen. Daarnaast krijg je ondersteuning via onze digitale leeromgeving e-Connect. Binnen deze leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om je studie succesvol af te ronden, zoals studiemateriaal, exameninformatie en je lesrooster.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Management en Leiderschap

Onderdeel van verschillende NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.