Menu

Professional Master Procesmanagement

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Opleidingsniveau

Professional Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze Professional Master Procesmanagement krijg je de handvatten aangereikt om de interne performance van jouw organisatie te verbeteren. Op zeer praktische wijze verdiep je je in het verbeteren en beheersen van interne processen. Je vergroot je inzicht in het ontwikkelen van operationele processen, leert risico's managen en zicht houden op de waardecreatie voor de klant. Je doet vaardigheden op om verspillingen te elimineren, zodat je kosten, tijd en inspanningen bespaart. Na afloop ontwikkel en verbeter je processen, in overeenstemming met de visie en doelstellingen van je organisatie. Bovendien zorg je voor de planning en beheersing van deze verbeteringen.

Vrijstelling

Deze Professional Master maakt deel uit van diverse NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen van NCOI, waaronder Master Business Engineering (MBE) en Master Business Engineering/Master Technische Bedrijfskunde.

Wil je verder studeren naar Master en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding. Zo houd je zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en hebt de ambitie je op Masterniveau verder te ontwikkelen op het gebied van bedrijfskundig procesmanagement en operations engineering. Daarbij wil je lean management gaan toepassen in je organisatie.

Doel en opzet

Deze uitdagende Professional Master staat in het teken van interne procesverbeteringen. Je leert hoe je processen binnen je organisatie vanuit verschillende perspectieven benadert, waaronder bedrijfskundig, operationeel en vanuit de klant. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten analyseer je lopende processen en breng je verspilling in kaart. Je maakt inzichtelijk hoe deze processen verbeterd kunnen worden en krijgt de handvatten aangereikt om deze procesverbeteringen tijdig te plannen en de risico's te inventariseren. Ook ga je tijdens deze Professional Master aan de slag met projectmanagement op basis van lean management. Hierbij leer je hoe je de interne processen zo inricht dat zij tegen minimale kosten, middelen en tijd de optimale waarde creëren voor de klant. Uiteraard word je hierbij uitstekend begeleid door een ervaren docent.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Professional Master Procesmanagement

Onderdeel van NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen - 9 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.