Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

VCA Basisveiligheid (B-VCA) 1-daagse

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Beschik je over een (bijna verlopen) diploma VCA Basisveiligheid (B-VCA) of werk je dagelijks volgens de VCA-richtlijnen? Dan is deze training zeer geschikt voor jou. Je leert alles over arbowetgeving, gevaarlijke stoffen en etikettering en brand- en explosiegevaar. Ook leer je werken in een besloten ruimte, werken op hoogte en met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Doelgroep

Je bent werknemer of contractor van een aannemer en je opdrachtgevers stellen het B VCA-diploma verplicht. Je beschikt over een (bijna verlopen) diploma VCA Basisveiligheid (B-VCA). Heb je nog niet eerder examen gedaan, maar werk je dagelijks volgens de VCA-richtlijnen? Dan is deze training ook zeer geschikt voor jou.

Aanpak

Met deze training kun je de geldigheid van het diploma VCA Basisveiligheid (B-VCA) met 10 jaar verlengen. Je herhaalt de nodige theoretische en praktische kennis en je maakt een PBNA-examen. Zo leer je hoe je je werkzaamheden veilig kunt uitvoeren en hoe je risico’s tot een minimum kunt beperken.

Tijdens het eerste deel van de training besteed je ruim aandacht aan de lesstof en je vragen daarover. In het tweede deel maak en bespreek je een proefexamen. Je sluit de dag af met het PBNA-examen.

Vooropleiding

Je beschikt over een (bijna verlopen) diploma VCA Basisveiligheid (B-VCA) of je werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Je ontvangt het lesboek op het opgegeven adres. Het is belangrijk om het boek voor de start van de training door te nemen. Alles wat je nodig hebt voor je studie vind je in onze moderne online leeromgeving. Het is mogelijk om proefexamens te maken op www.vca-examentraining.nl.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

VCA Basisveiligheid (B-VCA) 1-daagse

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.