Opleidingen met STAP-budget

Met STAP voordelig studeren naast je werk? Bij NCOI kun je kiezen uit een breed aanbod aan trainingen en erkende MBO-, HBO-, Associate-degree- en Masteropleidingen binnen verschillende vakgebieden. Van Management, Techniek of IT, tot Zorg of Onderwijs. Voor al onze trainingen en opleidingen kun je STAP-subsidie aanvragen. Schrijf je nu in en vraag op maandag 3 juli je STAP-budget aan bij UWV. Je komt dan in aanmerking voor € 1.000,- subsidie op je studie.

Lees hier alles over het STAP-budget

Top 10 populaire STAP-opleidingen

Welke NCOI-opleidingen zijn populair in combinatie met het STAP-budget van € 1.000,-? We hebben een top 10 voor je samengesteld. Veel van deze opleidingen kosten minder dan € 1.000,-. Met STAP volg je die dus mogelijk gratis. Kijk snel of jouw opleiding hier bij staat:

Zit jouw opleiding hier niet bij? Bekijk dan ons volledige aanbod. Meld je meteen aan voor de opleiding die bij je past en vraag op 3 juli je STAP-subsidie aan.

Ken je voordelen met STAP

Denk je erover om jezelf verder te ontwikkelen met een NCOI-opleiding naar keuze? Dan is het goed om te weten dat je het STAP-budget van € 1.000,- kunt gebruiken voor vrijwel elke opleiding uit ons brede aanbod. Welke opleiding je ook kiest, je kunt dan rekenen op een flinke korting. En helemaal mooi, korte opleidingen tot € 1.000,- volg je met STAP mogelijk geheel kosteloos.

Maak je ambities waar met € 1.000,- STAP-subsidie

NCOI is er voor ambitieuze werkenden zoals jij. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan opleidingen op verschillende niveaus (MBO, HBO, Associate degree en Master) en in verschillende vakgebieden. Van Management, Techniek of IT, tot Zorg of Onderwijs. En welke opleiding je ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat je studie makkelijk te combineren is met je werk en privéleven. Je studeert bij ons hoe, waar en wanneer je wilt. Je opleiding sluit bovendien altijd aan bij de werkpraktijk waarbinnen jij verder wilt komen.

Voor al onze trainingen en opleidingen kun je STAP-subsidie aanvragen. Schrijf je nu in voor de training of opleiding die bij je past en vraag op 3 juli je STAP-budget aan bij UWV. Je komt dan in aanmerking voor € 1.000,- subsidie op je studie.

Hoe schrijf je je in met STAP?

Het STAP-budget van € 1.000,- is een subsidie van UWV. Verdeeld over het jaar zijn er meerdere aanvraagtermijnen. De eerstvolgende mogelijkheid om het STAP-budget aan te vragen is maandag 3 juli 2023 vanaf 10.00 uur. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, moet je je eerst inschrijven voor een opleiding. Ontdek hoe je vervolgens in 4 stappen het STAP-budget aanvraagt:

Zo vraag je het STAP-budget aan

Veelgestelde vragen over STAP-budget opleidingen

Welke opleidingen zijn geschikt voor het STAP-budget?
Wanneer moet mijn opleiding starten?
Wat gebeurt er als de opleiding meer kost dan € 1.000,-?
De start van mijn opleiding of training wordt verplaatst. Blijft mijn STAP-subsidietoekenning geldig?

Staat je vraag er niet tussen? Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.