Menu

Engels

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels...

Lees meer

Engels: 5 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

HBO-programma (1) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

HBO-programma Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

12 maanden MBO-programma Vanaf prijs:  € 2.814,00 11 locaties Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Virtual Classroom, Eindhoven, Maastricht, Arnhem, Groningen, Almere 1e startmoment: 20-09-2022

Training (3) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. Hierdoor wordt er in het Nederlandse bedrijfsleven veel Engels gesproken. Met goede taalvaardigheden kun je beter samenwerken en zakendoen. Wanneer je je Engelse taalvaardigheid wilt ontwikkelen, heeft NCOI een zeer geschikt aanbod van trainingen en opleidingen. In deze programma’s ga je aan de slag met je Engelse lees- en schrijfvaardigheden. Je kiest zelf voor het niveau dat het best aansluit op je ervaring en ambities, waaronder MBO of HBO. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze Engelse opleidingen.

Versterk je carrièreperspectieven met een MBO-programma

In het bedrijfsleven is Engels de meest gesproken taal. Met een goede beheersing van de Engelse taal versterk je dan ook je carrièreperspectieven. Dat maakt het programma MBO Zakelijk Engels van 1 jaar bijzonder interessant. Tijdens dit programma ga je aan de slag met situaties die je in je dagelijkse werkzaamheden kunt tegenkomen. Je leert in het Engels zakelijke brieven schrijven, jezelf presenteren en zakelijk telefoneren. Daarbij verdiep je je in de aandachtsgebieden grammaticale kennis en schrijfvaardigheid. Je zult merken dat je de Engelse taal snel eigen maakt.

Zakelijk Engels op HBO-niveau

Kom je in je werkzaamheden steeds meer in contact met Engelstaligen? En wens je je Engelse spreek- en schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan is het programma HBO Zakelijk Engels voor jou geschikt. Tijdens dit programma verdiep je je in 1 jaar tijd in een schrijfstrategie en veelgebruikte afkortingen. Ook ga je aan de slag met Engelse spelling en grammatica en leer je teksten structureren. Na afloop kun je veelgebruikte zinnen en uitdrukkingen verwerken in teksten en beheers je professioneel vocabulaire. Al tijdens de bijeenkomsten zul je merken dat je sneller en effectiever schrijft.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

In al onze opleidingen staat de praktijk, jouw praktijk, altijd centraal. Tijdens de bijeenkomsten koppel je voortdurend de theorie aan de praktijk. Daardoor leer je het geleerde vrijwel direct toe te passen in je eigen werkpraktijk en boek je snel resultaat. Daarnaast krijg je les van ervaren trainers die zich goed kunnen inleven in je werk en je uitstekend kunnen begeleiden bij het onder de knie krijgen van de Engelse taal.
 
Als dé opleider voor werkenden begrijpen wij als geen ander dat het volgen van een studie wel bij je situatie moet passen. Daarom zijn al onze opleidingen en trainingen niet alleen praktijkgericht, maar ook zo flexibel mogelijk ontwikkeld. Dat houdt in dat je zelf bepaalt waar, wanneer en hoe je studeert. Veel van onze opleidingen zijn in verschillende opleidingsvarianten te volgen. Daarnaast kun je voor de klassikale bijeenkomsten kiezen uit meer dan dertig opleidingslocaties door heel Nederland en hoef je nooit te wachten tot de start van een nieuw collegejaar. Onze opleidingen en trainingen starten namelijk meerdere keren per jaar.