Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Modules HBO Bachelor Accountancy

Modules HBO Bachelor Accountancy

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om (assistent-) accountant te worden? Bij NCOI Opleidingen kun je de HBO Bachelor Accountancy in één keer...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om (assistent-) accountant te worden? Bij NCOI Opleidingen kun je de HBO Bachelor Accountancy in één keer...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om (assistent-) accountant te worden? Bij NCOI Opleidingen kun je de HBO Bachelor Accountancy in één keer...

Lees meer

Meest bekeken Modules HBO Bachelor Accountancy

Meest bekeken Modules HBO Bachelor Accountancy

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt u de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kunt u verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (22) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Heb je de ambitie om (assistent-) accountant te worden? Bij NCOI Opleidingen kun je de HBO Bachelor Accountancy in één keer volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om de opleiding modulair te volgen. Zo bepaal je zelf volledig hoe en in welk tempo je de opleiding doorloopt. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Aan de slag in de accountancy

Wil je je graag op HBO-niveau ontwikkelen in accountancy en een Bachelordiploma behalen? Dan is de HBO Bachelor Accountancy van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep een uitstekende keuze. Deze opleiding is een uitstekende opleiding voor wie aan de slag wil als (assistent-) accountant en is een goede basis voor een latere vervolgopleiding om AA Accountant MKB te kunnen worden.

Modulair de HBO Bachelor Accountancy volgen

Een opleiding volgen kan qua tijd een flinke investering zijn. Zeker als je daarnaast nog een druk leven hebt en je niet altijd de tijd hebt om lessen te volgen of om te studeren. In zo’n geval is modulair studeren een uitkomst. Daarmee blijft studeren behapbaar en maak je gebruik van de maximale flexibiliteit van NCOI Opleidingen.
 
Bij modulair studeren bepaal je zelf de volgorde en in welk tempo je studeert. Je studeert namelijk per module. Veel van onze studenten zijn al werkzaam op een accountancykantoor of een administratiekantoor. Door modulair te studeren kunnen ze zich stapsgewijs ontwikkelen. Een ander voordeel van modulair studeren is dat je de kosten van de opleiding kunt spreiden.

Je verdiepen in een specifiek onderwerp

Wil je je slechts verdiepen in een bepaald onderwerp op het gebied van accountancy? Ook dat is mogelijk. Wil je bijvoorbeeld je kennis op het gebied van belastingrecht verder ontwikkelen of meer leren over strategie en leiderschap? In dat geval kun je ook alleen een losse module volgen. Alle modules zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze ook uitstekend los te volgen en niet alleen in het kader van een volledige opleiding.

Flexibel accountancy studeren

Bij NCOI Opleidingen hebben wij al onze opleidingen zo flexibel mogelijk ingericht. Wij zijn de grootste opleider van werkend Nederland. Dat betekent dat wij als geen ander begrijpen dat het volgen van een opleiding bij je leven moet passen. Daarom bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt je opleiding klassikaal, via e-learning of Virtual Classroom volgen. Volg je klassikale lessen, dan kun je kiezen uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Bovendien starten onze opleidingen meerdere keren per jaar. Je kiest dus zelf het moment waarop je start met de opleiding.

Waarom kiezen voor een opleiding Accountancy bij NCOI?

  • De grootste hogeschool voor werkend Nederland
  • De mogelijkheid om modulair te studeren
  • Lessen van docenten met jarenlange ervaring in de accountancy
  • Praktijkgerichte lessen met aandacht voor je eigen werkpraktijk
  • Je ontvangt een door werkgevers gewaardeerd diploma