Menu

Modules HBO Bachelor Accountancy

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich graag ontwikkelen tot (assistent-) accountant? En wilt u opgeleid worden tot Bachelor Accountancy, waarbij u zelf...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich graag ontwikkelen tot (assistent-) accountant? En wilt u opgeleid worden tot Bachelor Accountancy, waarbij u zelf...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich graag ontwikkelen tot (assistent-) accountant? En wilt u opgeleid worden tot Bachelor Accountancy, waarbij u zelf...

Lees meer

Meest bekeken Modules HBO Bachelor Accountancy

Meest bekeken Modules HBO Bachelor Accountancy

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (3) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt u de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kunt u verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich graag ontwikkelen tot (assistent-) accountant? En wilt u opgeleid worden tot Bachelor Accountancy, waarbij u zelf de opleiding per module kunt doorlopen en beslissen?

Dan biedt onze businesspartner Markus Verbeek Praehep, waarmee we deze HBO Bachelor Accountancy Modulair in samenwerking uitvoeren, de oplossing. U kunt namelijk alle modules van onze Bachelor SPD los en in uw eigen volgorde en tempo volgen. Met dit product wordt u toegelaten tot de HBO Bachelor en uw dossier gemaakt. Daarnaast neemt u deel aan het praktijkprogramma.Hiermee weten wij dat u deelneemt aan de Bachelor en u uiteindelijk in combinatie met de afstudeeropdracht en de losse modules uw officiële Bachelorgetuigschrift kunt behalen. Dit programma wordt uitgevoerd in samenwerking met onze businesspartner Markus Verbeek Praehep, de grootste opleider voor financiële professionals van Nederland. Inschrijven voor dit product is dus niet een inschrijving voor de losse modules of de afstudeeropdracht, daarvoor meldt u zich apart aan.

Waarom modulair?

U kunt stapsgewijs de opleiding doorlopen. Door u in te schrijven voor HBO Bachelor Accountancy Modulair weten wij dat u voor Bachelor studeert. Er zijn geen verplichtingen dat u alle modules afneemt. U beslist en betaalt per module. De losse modules bepalen de vakinhoudelijke kant van de opleiding. Het programma HBO
Bachelor Accountancy Modulair zorgt dat alle kennis die u in de modules opdoet met elkaar wordt verbonden en in de praktijk wordt toegepast. Hiermee laat u zien dat u verbanden kunt leggen en de opgedane kennis goed beheerst en kunt toepassen.