Testimonial Annelou Stehouwer

Annelou Stehouwer volgde bij NCOI Opleidingen de HBO Bachelor Management met als specialisatie Psychologie en coaching. Behalve veel plezier en voldoening bracht het haar ook de managementfunctie die ze graag wilde hebben. Hoe was het voor haar om een opleiding te combineren met een baan? Ze vertelt het zelf.

‘Iedere maandagavond ging ik met veel plezier naar de bijeenkomsten van de opleiding’

Op advies van een collega

“Binnen de organisatie waar ik werk is leren erg belangrijk. Ik wilde graag een opleiding volgen om beter te worden in mijn werk en mijn kansen op promotie te vergroten. Een collega heeft mij geadviseerd om bij NCOI te studeren. De Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching sloot het beste aan bij mijn persoonlijke interesses en mijn functie. Als projectmanager binnen de gezondheidszorg houd ik mij voornamelijk bezig met HRM-gerelateerde projecten, zoals vraagstukken over opleidingen, duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.”

Testimonial Annelou Stehouwer

Houd je aan de planning

“Iedere maandagavond ging ik met veel plezier naar Rotterdam voor de bijeenkomsten van de opleiding. Tijdens de studie heb ik altijd 36 uur gewerkt. Natuurlijk ben je veel tijd kwijt aan het schrijven van opdrachten en lezen van de theorie, maar voor mij was dat goed te combineren. Ik heb alle modules in één keer met een voldoende weten af te ronden binnen de daarvoor gestelde tijd. Door me te houden aan de planning die NCOI voor mij had uitgezet, heb ik weinig stress ervaren. Soms moet je gewoon echt even tijd maken om te studeren.
 
Het mooie van de opleiding is dat vrijwel alle opdrachten die ik tegenkwam, vanuit werksituaties te benaderen waren. De docenten waren vakmensen. Echte professionals die goed wisten hoe de praktijk er voor werkenden uitzag. Perfecte sparringpartners dus.”

Veel geleerd van medecursisten

“Elke module zit je samen met een andere groep mensen. Volwassenen, met ieder hun eigen vak en praktijksituaties. Met hen kon ik discussiëren over de inhoud van de moduleopdrachten en examens. Ik heb de groepen altijd als heel positief ervaren. Sterker nog, ik vond het sparren met elkaar een van de leukste dingen van het studeren. Met een aantal medecursisten heb ik contact gehouden tijdens het afstuderen om ervaringen uit te wisselen.”

Een vervolgopleiding doen

“Na het behalen van het diploma heb ik een managementfunctie gekregen. De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik eerder verbanden zie, beter kan analyseren en veel professioneler naar zaken kijk. Deze kennis pas ik toe in mijn dagelijks werk, maar ook in het bedrijf van mij en mijn man. Op verzoek van mijn manager doe ik regelmatig onderzoek binnen de organisatie. Ik heb mij de skills van objectief onderzoek doen echt eigen weten te maken. Ik hoop dit jaar weer te starten met een opleiding bij NCOI. Een masterprogramma of een extra specialisatie op HBO-niveau, daar ben ik nog niet 100% over uit.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.