Taaltrainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of...

Lees meer

Opleidingen Taaltrainingen

Kies een onderwerp

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Al eeuwenlang is Nederland gericht op internationale handel. In het Nederlandse bedrijfsleven wordt dan ook veel Engels of Duits gesproken. Het is daarom belangrijk dat u uw talen kent. Zo kunt u beter samenwerken en zakendoen. NCOI Opleidingen biedt diverse taaltrainingen aan, waardoor u zelfverzekerd een anderstalige te woord kunt staan.

Business English


Over het weer praten in het Engels kunt u uiteraard, maar een zakelijk gesprek is toch net wat lastiger. Tijdens de training Business English leert u vloeiend zakelijk Engels spreken. Zo wekt u gemakkelijker vertrouwen bij degene waar u zaken mee wilt doen. Of u nu secretaresse, vertegenwoordiger of eigenaar van een multinational bent, deze training is geschikt voor iedereen die een beetje basiskennis heeft van de Engelse taal. Na het volgen van de training kunt u zonder moeite Engels spreken in een professionele omgeving. De training wordt gegeven op niveau A2 van het Europees Referentiekader.

Business English van A naar B

Beheerst u al Business English A, dan is de training Business English B een goede opvolger. Deze is er speciaal voor mensen die vaak in het Engels communiceren en hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. Deze training geeft u meer zelfvertrouwen om tijdens uw werk Engels te spreken, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijker kunt deelnemen aan Engelstalige vergaderingen. Ook durft u met meer gemak te onderhandelen of te presenteren in deze taal. Deze training wordt gegeven op niveau B1/B2 van het Europees Referentiekader.

Taaltraining zakelijk Duits

Spreekt u geregeld Duits op uw werk, maar komt u nog niet lekker uit uw woorden? Dan kan deze taaltraining u helpen om uw Duitse vocabulaire uit te breiden en u zekerder te maken in het Duits. Bij NCOI kunt u zowel op MBO- als op HBO-niveau een taaltraining Duits volgen. Het MBO-niveau Zakelijk Duits voldoet als u uw schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in deze taal wilt verbeteren in een zakelijke omgeving. De training is vooral interessant voor secretaresses en medewerkers die in hun werk geregeld Duits spreken.

Zakelijk Duits op HBO-niveau

Voor het HBO-niveau Zakelijk Duits is het belangrijk dat u al in het Duits kunt communiceren en de taal redelijk goed beheerst. De opleiding helpt u uw Duitse taalvaardigheid verder te professionaliseren. U leert zakelijke gesprekken te voeren, te onderhandelen, zakelijke brieven te schrijven en presentaties te geven in het Duits.

Duitse boost


Wilt u uw Duitse taalvaardigheid gewoon even een boost geven? Dan heeft NCOI ook een basistraining Zakelijk Duits van slechts drie dagen. Deze training wordt gegeven op niveau A2 van het Europees Referentiekader, waarbij u nieuwe kennis en vaardigheden eigen maakt. Handig als u binnenkort een conference call met Berlijn hebt of een presentatie in München moet geven.