Het STAP-budget is gestopt!

Op 15 november vond de laatste aanvraagronde van het STAP-budget plaats. Er is geen STAP-subsidie meer beschikbaar. Gelukkig is er goed nieuws, want er zijn andere mogelijkheden om je opleiding of training voordelig te volgen! De financiële regelingen en voordelen hebben we voor je op een rij gezet.

Download de brochure

Het STAP-budget is gestopt!

Op 15 november vond de laatste aanvraagronde van het STAP-budget plaats. Er is geen STAP-subsidie meer beschikbaar. Gelukkig is er goed nieuws, want er zijn andere mogelijkheden om je opleiding of training voordelig te volgen! De financiële regelingen en voordelen hebben we voor je op een rij gezet

Download de brochure

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

Vanuit de overheid zijn er meerdere subsidies en regelingen om studeren betaalbaarder te maken. Zo kun je je makkelijker omscholen of bijscholen, zonder dat dit jou direct heel veel geld kost. Een bekende regeling is het levenlanglerenkrediet (LLLK) dat je kunt inzetten voor onze HBO- en Masteropleidingen, korte programma’s en modules. Of misschien heeft je werkgever wel opleidingsbudget voor jou gereserveerd. En er zijn nog meer mogelijkheden!

Ontdek alle financieringsmogelijkheden 

Zet je opleidingsbudget in

Weet jij of jouw werkgever een opleidingsbudget heeft? In bijna de helft van de organisaties laten werknemers 50% of meer van hun budget onbenut. Organisaties en bedrijven hebben veelal een vast opleidingsbudget per medewerker, waar je een beroep op kunt doen. Zo kun je je blijven ontwikkelen en je ambities en dromen waarmaken.

Ontdek het opleidingsbudget

Vragen?

Wil je meer weten over subsidies, of welke opleidingen hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 400 411. Of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het STAP-budget? Hieronder vind je de veelgestelde vragen over het STAP-budget. Staat je vraag er niet tussen? Wij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in. 

De start van mijn opleiding wordt verplaatst. Blijft mijn STAP-subsidietoekenning geldig?
Wat gebeurt er als mijn STAP-aanvraag wordt afgewezen?
Mijn aanvraag is goedgekeurd door UWV. Hoe gaat het nu verder?
Wanneer hoor ik of mijn STAP-aanvraag is goedgekeurd?
Wanneer ontvangt mijn opleider mijn subsidiebedrag?
Wat als ik de opleiding niet kan starten of afronden?
De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.