Testimonial Ans Oude Geerdink

Ans Oude Geerdink is docent bij NCOI Opleidingen en geeft diverse lessen op het gebied van projectmanagement, programmamanagement, agile en IPMA. Als oud-student van NCOI weet ze hoe het is om een opleiding te volgen. Hoe staat ze voor de klas en wat heeft ze studenten te bieden? Ze vertelt het zelf.

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

“Na ruim twintig jaar als senior project- en programmamanager gewerkt te hebben, was ik eraan toe om mijn kennis binnen dit vakgebied te delen. In 2010 ben ik mijn eigen coachingsbedrijf gestart en aan de slag gegaan als docent. Eerder had ik zelf HBO Coaching gevolgd bij NCOI, dus ik weet uit eigen ervaring hoe het is om hier te studeren.”

Testimonial Ans Oude Geerdink

Van alle markten thuis

“Dankzij mijn werkervaring kan ik studenten heel veel bieden. Ik verzorg masterclasses, ben scriptiebegeleider, geef trainingen, begeleid studenten bij assessments, werk mee aan incompanytrajecten en ontwikkel lesmateriaal voor de IPMA-trainingen. Daarnaast ben ik al vele tientallen jaren betrokken bij IPMA, het platform voor project-, programma- en portfoliomanagement.
 
Naar mijn mening is project- en verandermanagement, na de life saving sectoren, zoals de gezondheidszorg, een van de belangrijkste vakgebieden. De wereld verandert namelijk in hoog tempo. Organisaties en bedrijven worstelen met technische innovaties, veranderende sociale relaties en nieuwe werkvormen. Het landschap voor bestuurders was een aantal decennia geleden nog overzichtelijk, vandaag de dag is dat veel minder het geval. Hoogopgeleide, mondige werknemers en de technologische revolutie die nu gaande is vereisen andere werkomstandigheden en aansturing.”

Balans vinden tussen zenden en dialoog

“Ik schijn een fijne en rustige manier van lesgeven te hebben. Het meest enthousiast word ik als ik de theorie kan koppelen aan de eigen praktijksituatie van de student, en we daarover fijne en gelijkwaardige gesprekken hebben met de groep. Ik probeer het evenwicht te vinden tussen zenden en dialoog, dat is niet altijd eenvoudig. Als er veel senior projectmanagers bij een masterclass zitten, staat dat vaak garant voor interessante discussies. Maar ook de herkenning tijdens de lessen, vooral op gedragsniveau, is heel waardevol. De deelnemers leren dat zij niet de enigen zijn die soms moeilijkheden ervaren.

Betrek anderen bij je opleiding

Mijn advies voor aankomende studenten is om de studie aan te grijpen om nieuwe contacten binnen hun organisatie te leggen. Vraag klanten, leveranciers, teamleden en andere stakeholders deel uit te maken van je opleiding. Maak dingen bespreekbaar en plan brainstormsessies met elkaar. Het levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op, dus grijp die kans.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Marieke Pijler
Marieke Pijler

Docent branding en marketingcommunicatie

“Mijn studenten gaan heel goed op mijn energie en zo houd ik ze ook scherp”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.