Menu
NCOI Opleidingen - ICT

Certified Agile Business Analyst

Officieel erkende training inclusief examen - 2 dagen

Vakgebied

ICT

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als businessanalist in een agile project heb je een bijzondere rol. Een rol die niet echt is omschreven in de agile werkwijze, maar onmisbaar is. Met deze 2-daagse, internationaal erkende training van onze businesspartner Computrain leer je vaardigheden en verkrijg je kennis en hands-on ervaring om succesvol te zijn als businessanalist in de agile wereld.

Doelgroep

Je werkt als businessanalist of werkt met businessanalisten, bijvoorbeeld in de rol van product owner, agile champion, agile team lead, BA- of IT-manager of requirement engineer en je wilt beter begrijpen wat werken in een agile context betekent voor iedereen die betrokken is bij het definiëren en beheren van requirements in de ontwikkelcyclus.

Aanpak

De training iSQI® Certified Agile Business Analyst geeft methoden en hulpmiddelen voor de businessanalist die werkt in een agile context. Je krijgt een overzicht van verschillende technieken die goed aansluiten bij de agile aanpak en filosofie. Je krijgt specifieke tips gebaseerd op echte voorbeelden om je te helpen samenwerking en continue verbetering binnen projecten te stimuleren.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Certified Agile Business Analyst

Officieel erkende training inclusief examen - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.