Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Training (On)zin van de Digitale Transitie in Finance

Digitalisering in het financieel domein - 1 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je kunt er niet omheen: digitalisering, data en automatisering worden steeds belangrijker in de financiële sector. Steeds meer processen en werkzaamheden worden geautomatiseerd. Ook worden er veel voorspellingen gedaan over hoe de toekomst er voor financiële professionals uit gaat zien. Maar wat klopt daarvan? In deze training benader je de digitale transitie vanuit twee perspectieven: de zin en de onzin ervan. De training brengt in kaart hoe digitalisering, transitie en automatisering het financieel domein beïnvloeden. Alle belangrijke digitale thema's komen aan bod, waaronder robotica, kunstmatige intelligentie, supercomputers en big data. Je vergroot je inzicht in verwachte ontwikkelingen en technologieën en de voor- en nadelen hiervan. Na afloop kun je met een kritische blik kijken naar de huidige en toekomstige digitale ontwikkelingen. Bovendien kun je je organisatie hierover adviseren. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Je resultaat

Na afloop van deze training heb je kennis van digitale ontwikkelingen zoals robotica, kunstmatige intelligentie en supercomputers. Je hebt inzicht in de voor- en nadelen van deze ontwikkelingen en weet welke

invloed dit specifiek heeft op de werkomgeving van financiële professionals.

Doelgroep

Je krijgt in je rol als financieel professional steeds meer te maken met de digitale transitie van het financieel domein. Je wilt in korte tijd meer leren over de kansen en de keerzijde van de digitalisering. Ook wil je leren hoe je je moet voorbereiden op deze nieuwe toekomst. Wat is er nu belangrijk, wat kan wachten en welke ontwikkelingen zijn nu minder relevant? Deze training helpt je inzicht te verkrijgen in de stappen die je moet nemen om als financieel professional bij te blijven.

Aanpak

Tijdens deze training ga je in op de digitale transitie binnen het financieel domein. Je leert in korte tijd meer over verschillende digitale ontwikkelingen, waaronder robotica, kunstmatige intelligentie en supercomputers. Je vergroot je inzicht in de voor- en nadelen van deze ontwikkelingen en leert welke invloed dit specifiek heeft op de werkomgeving van financiële professionals. Daarmee word je een waardevolle gesprekspartner voor je organisatie en externen. Vanwege de praktijkgerichte aanpak kun je de geleerde kennis meteen toepassen in je organisatie.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Financieel Controller, Business Controller

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training (On)zin van de Digitale Transitie in Finance

Digitalisering in het financieel domein - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.