Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Training Personal Power

Diepgaand zelfinzicht en een essentiële stap in je ontwikkeling - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je het beste uit jezelf halen? En een volgende stap zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? In deze training ontdek je je kracht en leer je deze actief in te zetten in je leven. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en ben je succesvoller. In geen enkele training krijg je zoveel persoonlijke aandacht en zoveel ruimte voor het invullen van je ontwikkeldoelen als in deze training. Door deze training krijgen je zelfinzicht én je zelfvertrouwen een boost en word je krachtiger en succesvoller.

Je resultaat

Je hebt veel zelfinzicht gekregen door het Birkman-rapport. Hierdoor weet je wat je kracht is en kun je deze kracht actief inzetten. Je doorbreekt daarbij oude, hinderlijke patronen. Ook ontwikkel je een strategisch plan voor de ontwikkeling van je loopbaan.

Doelgroep

Je wilt een volgende stap zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wilt werken en leven vanuit persoonlijke kracht om daarmee de waarde voor jezelf én de organisatie te vergroten.

Aanpak

Wij kiezen voor een intensieve en persoonsgerichte werkwijze. Voor aanvang ontvang je digitaal de Birkman-vragenlijst. Je antwoorden worden verwerkt tot een uitgebreid en persoonlijk rapport dat gedurende het hele programma als rode draad dient. Onder leiding van deskundige trainers dringen we door tot de kern van je leervraag en ondersteunen de overige deelnemers je leerproces. Dat betekent dat er veel wordt geïmproviseerd en veel directe feedback wordt gegeven. Daarin wordt ook van jou een actieve rol verwacht. Om de gewenste intensiteit te bereiken, werken we met 2 senior trainers op een groep van maximaal 10 deelnemers.

Je sluit de training af met het opstellen van een persoonlijke strategie, zodat je die na afloop van de training meteen in je werkpraktijk kunt toepassen.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Personal Power

Diepgaand zelfinzicht en een essentiële stap in je ontwikkeling - 3 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.