Menu

Unieke aanpak

Unieke aanpak

Thuisstudie: Studeren wanneer het u uitkomt

Aangezien u in deze aanpak geen bijeenkomsten bijwoont kunt u zich in uw eigen tempo voorbereiden en studeren op de momenten die u het best passen. U maakt daarbij gebruik van een speciaal voor dit doel ontwikkelde online leeromgeving, de meest actuele literatuur en readers. In de online leeromgeving treft u alle informatie aan die u nodig heeft om u de stof geheel zelfstandig eigen te maken. U maakt opdrachten en oefent in uw eigen werkomgeving of aan de hand van speciaal ontwikkelde cases, en levert uw uitkomsten in via e-Connect. Uw persoonlijke begeleider geeft u feedback en tips, zodat u zich heel duidelijk en goed begeleid ontwikkelt. Ook bereidt u zich voor op de afronding per module.

Structuur door heldere mijlpalen

Anders dan bij veel opleidingsinstituten werkt de NCOI-aanpak met een heldere structuur waarbij u steeds onderdelen afsluit. U werkt daarnaast steeds naar een vast examenmoment toe. U neemt namelijk deel aan dezelfde examens en afrondende opdrachten als de cursisten van de andere studievarianten. Dat maakt tegelijkertijd een heel flexibele voorbereiding mogelijk, maar altijd in combinatie met duidelijke mijlpalen en tussentijdse resultaten. Zo houdt u niet alleen zelf, maar ook samen met uw NCOI-begeleider grip op uw studievoortgang. Deze resultaatgerichte aanpak biedt veel houvast en een lage kans op uitval.

Efficiënte oplossingen voor vaardigheidsontwikkeling

Bepaalde vaardigheden en competenties zijn niet goed op afstand te ontwikkelen, maar maken wel deel uit van uw opleiding, zoals persoonlijke effectiviteit, managementvaardigheden en communicatieve vaardigheden. Hierbij krijgt u ondersteuning in de vorm van persoonlijke coaching door uw docent. U oefent dan aan de hand van concrete situaties en werkt zo heel effectief aan de ontwikkeling van uw vaardigheden. Bij langere opleidingen nodigen we u voor deze onderdelen uit voor een beperkt aantal bijeenkomsten. Op deze manier bent u in de gelegenheid om samen met anderen te werken aan uw vaardigheden. Deze bijeenkomsten zijn een belangrijke verrijking van uw thuisstudie en worden zonder uitzondering heel positief gewaardeerd door deelnemers. Bovendien wordt de planning ervan ruim van tevoren bekendgemaakt, zodat u de bijeenkomsten prima kunt inpassen in uw flexibele studieplanning.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.