Menu

Unieke aanpak

Unieke aanpak

Thuisstudie: Studeren wanneer het u uitkomt

Aangezien u in deze aanpak geen bijeenkomsten bijwoont kunt u zich in uw eigen tempo voorbereiden en studeren op de momenten die u het best passen. U maakt daarbij gebruik van een speciaal voor dit doel ontwikkelde online leeromgeving, de meest actuele literatuur en readers. In de online leeromgeving treft u alle informatie aan die u nodig heeft om u de stof geheel zelfstandig eigen te maken. U maakt opdrachten en oefent in uw eigen werkomgeving of aan de hand van speciaal ontwikkelde cases, en levert uw uitkomsten in via e-Connect. Uw persoonlijke begeleider geeft u feedback en tips, zodat u zich heel duidelijk en goed begeleid ontwikkelt. Ook bereidt u zich voor op de afronding per module.

Structuur door heldere mijlpalen

Anders dan bij veel opleidingsinstituten werkt de NCOI-aanpak met een heldere structuur waarbij u steeds onderdelen afsluit. U werkt daarnaast steeds naar een vast examenmoment toe. U neemt namelijk deel aan dezelfde examens en afrondende opdrachten als de cursisten van de andere studievarianten. Dat maakt tegelijkertijd een heel flexibele voorbereiding mogelijk, maar altijd in combinatie met duidelijke mijlpalen en tussentijdse resultaten. Zo houdt u niet alleen zelf, maar ook samen met uw NCOI-begeleider grip op uw studievoortgang. Deze resultaatgerichte aanpak biedt veel houvast en een lage kans op uitval.

Efficiënte oplossingen voor vaardigheidsontwikkeling

Bepaalde vaardigheden en competenties zijn niet goed op afstand te ontwikkelen, maar maken wel deel uit van uw opleiding, zoals persoonlijke effectiviteit, managementvaardigheden en communicatieve vaardigheden. Hierbij krijgt u ondersteuning in de vorm van persoonlijke coaching door uw docent. U oefent dan aan de hand van concrete situaties en werkt zo heel effectief aan de ontwikkeling van uw vaardigheden. Bij langere opleidingen nodigen we u voor deze onderdelen uit voor een beperkt aantal bijeenkomsten. Op deze manier bent u in de gelegenheid om samen met anderen te werken aan uw vaardigheden. Deze bijeenkomsten zijn een belangrijke verrijking van uw thuisstudie en worden zonder uitzondering heel positief gewaardeerd door deelnemers. Bovendien wordt de planning ervan ruim van tevoren bekendgemaakt, zodat u de bijeenkomsten prima kunt inpassen in uw flexibele studieplanning.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.