Kunt u me meer vertellen over voorlichtingsbijeenkomsten?

NCOI Opleidingen organiseert op het hoofdkantoor in Hilversum voorlichtingsbijeenkomsten voor 2-jarige MBO-opleidingen, 3-jarige HBO Bacheloropleidingen en 2-jarige Masteropleidingen. Als u informatie wilt over de andere opleidingen, kunt u natuurlijk altijd terecht bij één van onze opleidingsadviseurs. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 035 – 6 400 411.

U kunt hen bereiken op telefoonnummer 035 - 6 400 411.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten wordt het studieprogramma uitgebreid doorgenomen, waardoor u een goede indruk krijgt van de aanpak en opzet van de programma's. U kunt ook een adviesgesprek met één van onze opleidingsadviseurs voeren en het studiemateriaal inzien.

Wilt u een voorlichtingsbijeenkomst bijwonen?
Meld u dan hier aan. Geef aan op welke datum u wenst te komen, in welke opleiding u interesse heeft en of u een adviesgesprek wilt. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van één van onze medewerkers. Bij voldoende beschikbaarheid ontvangt u een uitnodiging en routebeschrijving. De uitnodiging geldt tevens als toegangsbewijs en daarom vragen wij u deze mee te nemen naar de voorlichtingsbijeenkomst. Zonder uitnodiging kunt u de voorlichtingsbijeenkomst helaas niet bijwonen.

Terug naar overzicht

Opleidingsadvies op maat?

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Nu aanvragen!

Onze website maakt gebruik van cookies.