Kunt u me meer vertellen over voorlichtingsbijeenkomsten?

NCOI Opleidingen organiseert op het hoofdkantoor in Hilversum voorlichtingsbijeenkomsten voor 2-jarige MBO-opleidingen, 3-jarige HBO Bacheloropleidingen en 2-jarige Masteropleidingen. Als u informatie wilt over de andere opleidingen, kunt u natuurlijk altijd terecht bij één van onze opleidingsadviseurs. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 035 – 6 400 411.

U kunt hen bereiken op telefoonnummer 035 - 6 400 411.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten wordt het studieprogramma uitgebreid doorgenomen, waardoor u een goede indruk krijgt van de aanpak en opzet van de programma's. U kunt ook een adviesgesprek met één van onze opleidingsadviseurs voeren en het studiemateriaal inzien.

Wilt u een voorlichtingsbijeenkomst bijwonen?
Meld u dan hier aan. Geef aan op welke datum u wenst te komen, in welke opleiding u interesse heeft en of u een adviesgesprek wilt. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van één van onze medewerkers. Bij voldoende beschikbaarheid ontvangt u een uitnodiging en routebeschrijving. De uitnodiging geldt tevens als toegangsbewijs en daarom vragen wij u deze mee te nemen naar de voorlichtingsbijeenkomst. Zonder uitnodiging kunt u de voorlichtingsbijeenkomst helaas niet bijwonen.

Terug naar overzicht

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Opleidingsadvies op maat?

Hoe betaalt u uw opleiding?

Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Onze website maakt gebruik van cookies.