• 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 5
  Locatie
Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Cursus BHV – Abonnement

Altijd up-to-date

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Iedere werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming. De Cursus BHV van onze businesspartner 112BHV is geschikt voor iedereen die een BHV-cursus of BHV-herhalingscursus zoekt. Onze cursus bestaat uit (adaptieve) e-learning op maat en een halve dag praktijk. Doordat iedere cursist zich voorbereidt op de praktijkcursus door middel van e-learning is het basiskennisniveau van iedere cursist gelijk. Hierdoor is de praktijk ook echt praktijk. Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen. Onze Cursus BHV levert bij een voldoende beoordeling een erkend digitaal BHV-certificaat op. Wanneer je kiest voor ons lidmaatschap kies je voor de volgende voordelen: 12% voordeliger dan het reguliere tarief, 1 keer aanmelden en alles is geregeld, reminder service - automatische BHV-herhaling, altijd toegang tot de e-learning, altijd up-to-date.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een BHV-cursus of BHV-herhalingscursus zoekt.

Aanpak

Iedere werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming. In de Cursus BHV van 112BHV leer je hoe je moet handelen bij calamiteiten op de werkplek. De Cursus BHV van 112BHV is zowel geschikt voor het behalen als verlengen van je BHV-diploma. Er is dus geen onderscheid tussen de basiscursus BHV en de herhalingscursus BHV.

Met de Cursus BHV bereid jij je of jouw medewerkers voor op ongevallen, brand en ontruiming. Je leert op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten op de werkplek. Door onze adaptieve leeromgeving oefen je alleen de kennis die je nog onvoldoende beheerst.

Optie: digitale blussing

Naast de traditionele brandoefening kunnen wij ook een digitale blussing verzorgen met behulp van de BullsEye. Hierdoor kunnen we situatiegericht oefenen in de eigen werkruimte met de CO2- en schuimblusser.

Het BullsEye-systeem is het meest innovatieve systeem voor fire-trainingen op dit moment. De BullsEye gebruikt digitale vlammen om branden uit klasse A, B en E te simuleren. Via sensoren detecteert het waar de gebruiker de blusser op richt. Het BullsEye-systeem kan herkennen welk type blusser een cursist inzet en zal alleen reageren als de cursist de juiste keuze maakt.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Certificaat

Gedurende de BHV-praktijkcursus beoordelen we je op de praktijkhandelingen die je verricht. Bij een voldoende beoordeling ontvang je een erkend digitaal BHV-certificaat.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Cursus BHV – Abonnement

(1 bijeenkomsten)

 • Aanleggen van diverse verbanden
 • Luchtweg openen, hoofd kantelen, kinlift uitvoeren en ademhaling controleren
 • Slachtoffer van buik naar rug draaien of in de stabiele zijligging leggen
 • Reanimeren en werken met een Automatische Externe Defibrillator (AED)
 • Opheffen van een luchtwegblokkade
 • Controleren en openen van een deur bij het vermoeden van brand
 • Bestrijden van een beginnende brand. Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid voor digitaal blussen
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Opleidingsvarianten

Doordat iedere cursist zich voorbereidt op de praktijkcursus door middel van e-learning is het basiskennisniveau van iedere cursist gelijk. Hierdoor kunnen basis- en herhalingscursisten samen een praktijkcursus volgen en kunnen wij voor jou de praktijkcursussen makkelijker plannen. Tijdens de praktijkcursus oefenen de cursisten in kleine subgroepen van 3-4 personen en leren van elkaar. De praktijkcursus duurt 4 uur. De trainers zijn NIBHV-, Rode Kruis-, Oranje Kruis- en NRR-gecertificeerd.

Enkele voordelen van onze praktijktraining op een rij zijn:

 • Praktijk is echt praktijk. Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen
 • Kleine groepen
 • Zeer efficiënt en dus maar een halve dag
 • Dichtbij op één van de 22 locaties in Nederland of bij jou op het bedrijf
Deze training wordt aangeboden door NCOI Techniek & Veiligheid, zie de actuele startmomenten.
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

De totaalprijs voor deze training is € 175,-.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Cursus BHV – Abonnement

Altijd up-to-date

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.