Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen Abonnement

Leer helpen bij verschillende typen verwondingen

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In 1 lesdag word je getraind om eerste hulp te kunnen bieden aan kinderen. De cursus wordt gegeven door een ervaren Rode Kruis-gecertificeerde instructeur.

Doelgroep

Met de cursus EHBO vergroot je je kennis en vaardigheden om te kunnen helpen bij verschillende typen verwondingen. Voor iedereen die met kinderen werkt, is het verstandig om de cursus EHBO bij baby’s en kinderen te volgen.

Aanpak

In deze EHBO-cursus leer je hoe je een kindveilige omgeving creëert door middel van preventieve maatregelen. Daarnaast is de cursus gericht op veelvoorkomende ongevallen zoals een tand door de lip, vergiftiging door schoonmaakmiddelen of brandwonden.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen Abonnement

Leer helpen bij verschillende typen verwondingen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.