Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Cursus Ploegleider BHV Herhaling

Tijdens calamiteiten efficiënt en daadkrachtig handelen - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een BHV-ploegleider geeft op efficiënte wijze leiding aan een groep BHV’ers bij het bestrijden van een calamiteit en zorgt ervoor dat het BHV-team geoefend wordt en blijft. De BHV-ploegleider draagt tevens zorg voor het beheer en de controle van de BHV-middelen. De ploegleider draagt verantwoording voor de uitvoering van het BHV-beleid binnen de eigen organisatie en beschikt over een geldig BHV-certificaat. Tijdens de herhalingscursus Ploegleider BHV worden de praktische vaardigheden en de theorie opgefrist en verder ontwikkeld. Bij een goed gevolg ontvangt de cursist het NIBHV-diploma Ploegleider.

Doelgroep

Heb je een NIBHV-diploma Ploegleider dat komt te vervallen? Dan is de herhalingscursus Ploegleider BHV de cursus voor een hercertificering.

Aanpak

Tijdens de herhalingscursus Ploegleider BHV worden de praktische vaardigheden en de theorie opgefrist en verder ontwikkeld. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Voorbereiding inzet BHV-ploeg
  • Oefenen met BHV-ploeg
  • Beoordelen van de veiligheid van het werkgebied
  • Beheer van de BHV-middelen
  • Evalueren en rapporteren van de inzet en oefeningen

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Cursus Ploegleider BHV Herhaling

Tijdens calamiteiten efficiënt en daadkrachtig handelen - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.