Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Herhaling Hoofd BHV Operationeel

Verleng de geldigheid van je BHV-certificaat - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Herhaling Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor hoofd-BHV’ers die in het bezit zijn van een geldig certificaat Hoofd BHV Operationeel. Door middel van deze herhalingscursus kunnen hoofd-BHV’ers hun kennis en vaardigheden bijspijkeren en de geldigheid van hun certificaat weer met 2 jaar verlengen. Daarnaast biedt deze herhalingscursus extra verdieping om de BHV-organisatie en de coördinatie van jouw BHV-ploeg nog verder te kunnen verbeteren.

Doelgroep

De Herhaling Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor cursisten die in het bezit zijn van een geldig certificaat Hoofd BHV Operationeel en dit certificaat willen verlengen.

Aanpak

In de Herhaling Hoofd BHV Operationeel wordt de kennis van de deelnemers opgefrist en worden de vaardigheden door middel van cases geoefend. Daarnaast worden deelnemers meegenomen in wijzigingen op het gebied van wetgeving en nieuwe inzichten op het gebied van bedrijfshulpverlening. Met deze kennis kan de hoofd-BHV’er de coördinatie en inzet van de bedrijfshulpverlening in de eigen organisatie versterken of verbeteren.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Herhaling Hoofd BHV Operationeel

Verleng de geldigheid van je BHV-certificaat - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.