Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Opleiding Gasmeten (SOG)

Het meten en interpreteren van gasmetingen - 3 dagen

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je optimaal voorbereid worden op de afsluitende toets voor onder meer het verrichten en interpreteren van metingen? Dan is deze training zeer geschikt voor je. Zo leer je metingen verrichten op het gebied van explosiegevaar, verstikkingsgevaar en vergiftigingsgevaar. Daar waar een risico aanwezig is in één van deze gebieden, dien je metingen te verrichten om er zeker van te zijn dat bepaalde ruimten wel of niet toegankelijk zijn en blijven.

Doelgroep

Je bent operationeel medewerker van een (petro)chemisch bedrijf dat risicovolle werkzaamheden uitvoert of je werkt bij een VNCI, VNPI, Deltalinqs, NOGEPA of SIR aangesloten bedrijf. Voor deelname aan deze training moet je ten minste 18 jaar zijn.

Aanpak

Je verdiept je in de basisbegrippen die betrekking hebben op explosiegevaar, verstikkingsgevaar of vergiftigingsgevaar. Je leert zelfstandig de OX-EX-TOX gasmetingen uitvoeren die gevaar aantonen en hoe je deze metingen moet interpreteren.

Met het volgen van deze training behaal je je SOG certificaat. Hiermee toon je aan dat je vaardig bent om risicovolle werkzaamheden uit te voeren. Bij een voldoende resultaat ontvang je dit certificaat.

Vooropleiding

Je hebt een geldig diploma B-VCA, VOL-VCA of VIL-VCU.

Voorbereiding en studiebelasting

Je hoeft geen rekening te houden met voorbereidingstijd.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze moderne online leeromgeving.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Opleiding Gasmeten (SOG)

Het meten en interpreteren van gasmetingen - 3 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.