Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Facilitair Management

Facilitair Management

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats...

Lees meer

Opleidingen Facilitair Management

Kies een onderwerp

Meest bekeken Facilitair Management

Meest bekeken Facilitair Management

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency en investeringen in facilitair management hebben nog nooit zo hoog op de agenda gestaan. Als je een van de NCOI-opleidingen facilitair management wilt volgen, dan is nu het juiste moment.

Opleiding facility management volgen?

NCOI heeft verschillende opleidingen op het gebied van facilitair management en dienstverlening, zowel op MBO-, HBO- als Masterniveau. Als je verder wilt groeien in facility management, dan biedt de opleiding HBO Bachelor Facility Management je de kans om als facility manager onmisbaar te worden voor je organisatie. Als facility manager onderhoud je contacten met verschillende leveranciers buiten uw organisatie en zorg je ervoor dat de werknemers van je organisatie goed hun werk kunnen doen. Tijdens de opleiding zul je je verdiepen in management, organisatie en het aansturen, uitvoeren en bewaken van projecten. Ook het beheren van informatie, de ontwikkeling van uw leiderschapskwaliteiten, duurzaamheid en milieu komen aan bod.

Facilitaire dienstverlening

Als medewerker facilitaire dienstverlening doe je ondersteunend werk. Je werkt zelfstandig binnen een team en wordt aangestuurd door de leidinggevende. Het is een brede functie. Je kunt werken binnen vele branches. Denk aan een bank, overheidsinstelling, hotel, cateringbedrijf of onderhoudsbedrijf. Lijkt dit je interessant, kies dan voor de MBO Vakopleiding Facilitair Management. Om je voor te bereiden op deze brede functie leer je tijdens deze opleiding alles over facilitaire werkzaamheden, organisatie en belangrijke aspecten rondom gebouwenbeheer en logistiek.

Opleiding tot facilitair leidinggevende

Als facilitair leidinggevende werk je zelfstandig bij een grote organisatie - zoals een bank, overheid, ziekenhuis of verpleeghuis, hotel of een ander groot bedrijf. Je draagt de verantwoordelijkheid voor taken als het beheren van gebouwen, planningen maken voor het team en het begroten en bewaken van financiën. De opleiding MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4, het hoogst erkende MBO-niveau, biedt je uitstekende toekomstmogelijkheden als facilitair leidinggevende. Met deze opleiding behaal je het officieel erkende diploma dat als standaard geldt in de facilitaire branche.

Op Masterniveau facilitair management studeren


Ben je op zoek naar een opleiding facility management op Masterniveau, dan is er de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Facility management. In deze NVAO-geaccrediteerde opleiding leer je om facilitair management vanuit een strategische context te bekijken. Je verdiept je onder meer in management, organisatie, finance, HRM en vastgoedmanagement. Daarnaast verdiep je je in de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied. NCOI Opleidingen is de grootste MBA-opleider van Nederland. Door te kiezen voor deze opleiding, maak je dus een uitstekende keuze.