Facilitair Management

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency, en investeringen in facilitair management...

Lees meer

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency, en investeringen in facilitair management...

Lees meer

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency, en investeringen in facilitair management...

Lees meer
Navigation icon
Speciaal voor werkenden
Navigation icon
Docenten uit de praktijk
Navigation icon
Locaties door het hele land

Opleidingen Facilitair Management

Kies een onderwerp

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Dankzij de bloeiende economie is er ruimte ontstaan in budgetten. Organisaties kunnen zich weer richten op kwaliteit in plaats van efficiency, en investeringen in facilitair management hebben nog nooit zo hoog op de agenda gestaan. Als u een van de NCOI-opleidingen Facilitair Management wilt volgen, dan is nu het juiste moment.

Opleidingen Facility Management  (HBO Bachelor Facility Management)

NCOI heeft verschillende opleidingen op het gebied van facilitair management en dienstverlening. Als u verder wilt groeien in facilitymanagement, dan biedt de opleiding HBO Bachelor Facility Management u de kans om als facility manager onmisbaar te worden voor uw organisatie. Als facility manager onderhoudt u contacten met verschillende leveranciers buiten uw organisatie en zorgt u ervoor dat de werknemers van uw organisatie goed hun werk kunnen doen. Tijdens de opleiding zult u zich verdiepen in management, organisatie en het aansturen, uitvoeren en bewaken van projecten. Ook het beheren van informatie, de ontwikkeling van uw leiderschapskwaliteiten en duurzaamheid en milieu komen aan bod.

Facilitaire dienstverlening

Als medewerker facilitaire dienstverlening doet u ondersteunend werk. U werkt zelfstandig binnen een team en wordt aangestuurd door de leidinggevende. Het is een brede functie. U kunt werken binnen vele branches. Denk aan een bank, overheidsinstelling, hotel, cateringbedrijf of onderhoudsbedrijf. Lijkt dit u interessant, kies dan voor de praktische opleiding MBO Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 2. Met deze opleiding behaalt u een erkend MBO-diploma dat maatgevend is in de facilitaire dienstverlening. Om u voor te bereiden op deze brede functie leert u tijdens deze opleiding alles over facilitaire werkzaamheden, organisatie en belangrijke aspecten rondom gebouwenbeheer en logistiek.

Facilitair Leidinggevende

Als facilitair leidinggevende werkt u zelfstandig bij een grote organisatie - zoals een bank, overheid, ziekenhuis of verpleeghuis, hotel of een ander groot bedrijf. U draagt de verantwoordelijkheid voor taken als het beheren van gebouwen, planningen maken voor het team en het begroten en bewaken van financiën. De opleiding MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4, het hoogst erkende MBO-niveau, biedt u uitstekende toekomstmogelijkheden als facilitair leidinggevende. Met deze opleiding behaalt u het officieel erkende diploma dat als standaard geldt in de facilitaire branche.