• Home
  • HBO Management, Economie en Recht (MER)

HBO Management, Economie en Recht (MER)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

Meest bekeken HBO Management, Economie en Recht (MER)

Meest bekeken HBO Management, Economie en Recht (MER)

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Open dag 18 januari

Komt u op 18 januari ook naar onze open dag in Utrecht? Hier ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs.

Meld u aan om uzelf te verzekeren van een plek:
Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen vindt u een breed aanbod HBO-opleidingen en -programma’s waarmee u bedrijfskundige vraagstukken efficiënt en effectief leert aanpakken. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

HBO Bachelor Management, Economie en Recht (MER)

Wilt u zich zo breed mogelijk ontwikkelen op juridisch, economisch en managementgebied? Dat kan met de HBO Bachelor Management, Economie en Recht van NCOI. In deze opleiding leert u bedrijfskundige vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en verdiept u zich in thema’s als marketing, management, personeel, financiën, ondernemingsrecht en contractrecht. Doordat u zich tijdens deze unieke opleiding breed ontwikkelt, kunt u na afronding veel uiteenlopende functies vervullen en verbreedt u uw carrièreperspectieven aanzienlijk. Na afloop kunt u bijvoorbeeld aan de slag als manager, consultant, beleidsmedewerker of accountmanager.

Specialisaties binnen Management, Economie en Recht

Bij NCOI kunt u zich binnen de HBO Bacheloropleiding Management, Economie en Recht specialiseren in bepaalde onderwerpen en zo uw carrièrekansen nog meer vergroten. Wilt u zich bijvoorbeeld nog meer verdiepen in het efficiënt inrichten en optimaliseren van processen binnen uw organisatie? Kies dan voor de HBO Bachelor Management Economie en Recht specialisatie Kwaliteits- en procesmanagement. Hierin doet u nieuwe vaardigheden op om processen slimmer in te richten, zodat uw organisatie kosten bespaart en kwaliteit van processen waarborgt. Dat maakt u nog breder inzetbaar op hoger managementniveau. Bent u werkzaam in de makelaardij en vastgoed of heeft u ambities in deze richting? Met de HBO Bachelor Management Economie en Recht specialisatie Makelaardij en Vastgoed verdiept u zich niet alleen in management, economie en recht, maar verbreedt u ook uw kennis op het gebied van makelaardij, taxaties en bouwkunde.

HBO-programma’s: veel leren in relatief korte tijd

Wilt u liever geen volledige HBO Bacheloropleiding volgen, maar u wel op HBO-niveau verdiepen in MER? Kies dan voor het 1-jarige programma HBO Management Economie en Recht (MER). Dit programma is de eerste fase van de volledige Bacheloropleiding en hierin komen alle belangrijke onderwerpen binnen het vakgebied aan de orde. U kunt dit programma ook in een 2-jarige variant volgen. Inhoudelijk is dit programma hetzelfde, er zit alleen meer tijd tussen de bijeenkomsten. Dit kan gunstig zijn als u bijvoorbeeld een veeleisende baan heeft of het gewoon fijn vindt om in een rustiger tempo te studeren. Daarnaast kunt u met een aanvullende opdracht het officiële Propedeusegetuigschrift behalen. Wilt u na afloop van het programma toch nog verder studeren? Omdat dit programma deel uitmaakt van de volledige HBO Bachelor Management Economie en Recht kunt u vrijstelling ontvangen voor de gelijke onderdelen. In dat geval hoeft u de al behandelde onderwerpen niet nog een keer te volgen.

Speciaal voor werkenden

Alle opleidingen van NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat houdt in dat u door onze flexibele en praktijkgerichte onderwijsmethode uw studie goed kunt combineren met uw werk en privéleven. Zo kunt u kiezen uit verschillende lesvarianten en bepaalt u zelf of u bijeenkomsten overdag, ’s avonds of op zaterdag volgt. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid. Daarnaast vormt uw praktijk altijd het uitgangspunt van de opleiding. Tijdens de opleiding gaat u aan de slag met voorbeelden uit uw eigen werkpraktijk en kunt u de kennis en vaardigheden die u opdoet direct toepassen in uw werk. Zo boekt u sneller resultaat en haalt u eerder voldoening uit de opleiding.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een opleiding of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding die past bij uw wensen en behoeften? Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de geschikte opleiding te vinden. U kunt ze bereiken op 035 – 6 400 411  of vul ons contactformulier in, dan nemen zij contact op met u.