• Home
  • HBO Management, Economie en Recht (MER)

HBO Management, Economie en Recht (MER)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Management, Economie en Recht (MER): 7 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (7)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van management, economie en recht (verder) ontwikkelen? Bij NCOI Opleidingen vind je een breed aanbod HBO-opleidingen en -programma’s waarmee je bedrijfskundige vraagstukken efficiënt en effectief leert aanpakken. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

HBO Bachelor Management, Economie en Recht (MER)

Wilt je je zo breed mogelijk ontwikkelen op juridisch, economisch en managementgebied? Dat kan met de HBO Bachelor Management, Economie en Recht van NCOI. In deze opleiding leer je bedrijfskundige vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en verdiep je je in thema’s als marketing, management, personeel, financiën, ondernemingsrecht en contractrecht. Doordat je je tijdens deze unieke opleiding breed ontwikkelt, kun je na afronding veel uiteenlopende functies vervullen en verbreed je je carrièreperspectieven behoorlijk. Na afloop kun je bijvoorbeeld aan de slag als manager, consultant, beleidsmedewerker of accountmanager.

Specialisaties binnen Management, Economie en Recht

Bij NCOI kun je je binnen de HBO Bacheloropleiding Management, Economie en Recht specialiseren in bepaalde onderwerpen en zo je carrièrekansen nog meer vergroten. Wil je je bijvoorbeeld nog meer verdiepen in het efficiënt inrichten en optimaliseren van processen binnen je organisatie? Kies dan voor de HBO Bachelor Management Economie en Recht specialisatie Kwaliteits- en procesmanagement. Hierin doe je nieuwe vaardigheden op om processen slimmer in te richten, zodat je organisatie kosten bespaart en kwaliteit van processen waarborgt. Dat maakt je nog breder inzetbaar op hoger managementniveau. Ben je werkzaam in de makelaardij en vastgoed of heb je ambities in deze richting? Met de HBO Bachelor Management Economie en Recht specialisatie Makelaardij en Vastgoed verdiep je je niet alleen in management, economie en recht, maar verbreed je ook je kennis op het gebied van makelaardij, taxaties en bouwkunde.

HBO-programma’s: veel leren in relatief korte tijd

Wil je liever geen volledige HBO Bacheloropleiding volgen, maar je wel op HBO-niveau verdiepen in MER? Kies dan voor het 1-jarige programma HBO Management Economie en Recht (MER). Dit programma is de eerste fase van de volledige Bacheloropleiding en hierin komen alle belangrijke onderwerpen binnen het vakgebied aan de orde. Je kunt dit programma ook in een 2-jarige variant volgen. Inhoudelijk is dit programma hetzelfde, er zit alleen meer tijd tussen de bijeenkomsten. Dit kan gunstig zijn als je bijvoorbeeld een veeleisende baan hebt of het gewoon fijn vindt om in een rustiger tempo te studeren. Daarnaast kun je met een aanvullende opdracht het officiële Propedeusegetuigschrift behalen. Wil je na afloop van het programma toch nog verder studeren? Omdat dit programma deel uitmaakt van de volledige HBO Bachelor Management Economie en Recht kun je vrijstelling ontvangen voor de gelijke onderdelen. In dat geval hoef je de al behandelde onderwerpen niet nog een keer te volgen.

Speciaal voor werkenden

Alle opleidingen van NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat houdt in dat je door onze flexibele en praktijkgerichte onderwijsmethode de opleiding goed kunt combineren met je werk en privéleven. Zo kun je kiezen uit verschillende lesvarianten en bepaal je zelf of de bijeenkomsten overdag, ’s avonds of op zaterdag volgt. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid. Daarnaast vormt jouw praktijk altijd het uitgangspunt van de opleiding. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met voorbeelden uit je eigen werkpraktijk en kun je de kennis en vaardigheden die je opdoet direct toepassen in je werk. Zo boek je sneller resultaat en haal je eerder voldoening uit de opleiding.

Meer informatie

Wil je meer weten over een opleiding of heb je  hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding die past bij je wensen en behoeften? Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om alle vragen te beantwoorden en samen met jou de geschikte opleiding te vinden. Je kunt ze bereiken op 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in.