Alle Masterclasses

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Alle Masterclasses: 117 opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (117)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen voor een Masterclass. NCOI Opleidingen biedt een uitgebreid aanbod van Masterclasses waarmee je je kennis en vaardigheden kunt verbreden en verdiepen. Hieronder lees je alles over onze Masterclasses.

Hoe zien de Masterclasses van NCOI eruit?

De Masterclasses van NCOI zijn speciaal voor hogeropgeleiden die zich in relatief korte tijd op Masterniveau willen ontwikkelen. Een Masterclass draait altijd om een bepaald thema, bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap of financieel management, en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Je kunt een Masterclass volgen als losse opleiding, maar je kunt deze ook als onderdeel van een Masterprogramma volgen. De Masterclasses worden individueel afgerond met een eindopdracht of case. Nadat de Masterclass met een voldoende is afgesloten, ontvang je een diploma. Om deel te kunnen nemen aan een Masterclass, moet je een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring hebben. Gevolgde Masterclasses zijn later alsnog in te brengen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.

Populaire Masterclasses

Ben je op zoek naar een Masterclass die past bij jouw wensen en behoeften? Bij NCOI kun je kiezen uit ongeveer 100 verschillende Masterclasses binnen vrijwel elk vakgebied. Wil je je bijvoorbeeld verdiepen in het beter inrichten van organisaties en leren hoe je direct invloed uitoefent op het functioneren van een organisatie? Dat en meer leer je in de Masterclass Organisatie en Cultuur. Voor wie zich op Masterniveau wil ontwikkelen op het gebied van humanresourcesmanagement en strategisch personeelsbeleid is er onder meer de Masterclass Strategisch HRM. Ben je manager, adviseur of IT-professional en wil je je kennis op het gebied van e-commerce ontwikkelen? Kies dan voor de Masterclass E-commerce. De Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement is bijzonder interessant voor (key-)accountmanagers, salesmanagers en commerciële directieleden die zich willen verdiepen in visie, salesstrategie en accountmanagement. Wil je meer leren over cloud computing? Ga dan voor de Masterclass Cloud Strategie. Hierin komen alle technische aspecten aan bod, maar wordt het onderwerp ook vanuit business- en innovatieperspectief belicht. Dit is slechts een selectie van al onze Masterclasses. Het complete overzicht vind je bovenaan de pagina.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit locaties in heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Persoonlijke studiebegeleider
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers
 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze Masterclasses of kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste Masterclass? Onze opleidingsadviseurs helpen je daar graag bij en zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ze opnemen via 035 – 6 400 411 of door het contactformulier in te vullen.