• Home
  • Alle Masterclasses

Alle Masterclasses

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kunt u kiezen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kunt u kiezen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kunt u kiezen...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Masterclass (99) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u zich op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kunt u kiezen voor een Masterclass. NCOI Opleidingen biedt een uitgebreid aanbod Masterclasses waarmee u uw kennis en vaardigheden kunt verbreden en verdiepen. Hieronder leest u alles over onze Masterclasses.

Hoe zien de Masterclasses van NCOI eruit?

De Masterclasses van NCOI zijn speciaal voor hogeropgeleiden die zich in relatief korte tijd op Masterniveau willen ontwikkelen. Een Masterclass draait altijd om een bepaald thema, bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap of financieel management, en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. U kunt een Masterclass volgen als losse opleiding, maar u kunt deze ook als onderdeel van een Masterprogramma volgen. De Masterclasses worden individueel afgerond met een eindopdracht of case. Nadat de Masterclass met een voldoende is afgesloten, ontvangt u een diploma. Om deel te kunnen nemen aan een Masterclass, dient u een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring te hebben. Gevolgde Masterclasses zijn later alsnog in te brengen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.

Populaire Masterclasses

Bent u op zoek naar een Masterclass die past bij uw wensen en behoeften? Bij NCOI kunt u kiezen uit ongeveer 100 verschillende Masterclasses binnen vrijwel elk vakgebied. Wilt u zich bijvoorbeeld verdiepen in het beter inrichten van organisaties en leren hoe u direct invloed uitoefent op het functioneren van een organisatie? Dat en meer leert u in de Masterclass Organisatie en Cultuur. Voor wie zich op Masterniveau wil ontwikkelen op het gebied van humanresourcesmanagement en strategisch personeelsbeleid is er onder meer de Masterclass Strategisch HRM. Bent u manager, adviseur of IT-professional en wilt u uw kennis op het gebied van e-commerce ontwikkelen? Kies dan voor de Masterclass E-commerce. De Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement is bijzonder interessant voor (key-)accountmanagers, salesmanagers en commerciële directieleden die zich meer willen verdiepen in visie, salesstrategie en accountmanagement. Wilt u meer leren over cloud computing? Ga dan voor de Masterclass Cloud. Hierin komen alle technische aspecten aan bod, maar wordt het onderwerp ook vanuit business- en innovatieperspectief belicht. Dit is slechts een selectie van al onze Masterclasses. Het complete overzicht vindt u boven aan deze pagina.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit locaties in heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Persoonlijke studiebegeleider
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze Masterclasses of kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste Masterclass? Onze opleidingsadviseurs helpen u daar graag bij en zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ze opnemen via 035 – 6 400 411 of door het contactformulier in te vullen.