Menu
  • Home
  • Alle Masterclasses

Alle Masterclasses

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen...

Lees meer

Meest bekeken Alle Masterclasses

Meest bekeken Alle Masterclasses

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Masterclass (103) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Masterclass NVAO-geaccrediteerd
Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op Masterniveau verdiepen in een bepaald onderwerp, maar geen volledige Masteropleiding volgen? Dan kun je kiezen voor een Masterclass. NCOI Opleidingen biedt een uitgebreid aanbod van Masterclasses waarmee je je kennis en vaardigheden kunt verbreden en verdiepen. Hieronder lees je alles over onze Masterclasses.

Hoe zien de Masterclasses van NCOI eruit?

De Masterclasses van NCOI zijn speciaal voor hogeropgeleiden die zich in relatief korte tijd op Masterniveau willen ontwikkelen. Een Masterclass draait altijd om een bepaald thema, bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap of financieel management, en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Je kunt een Masterclass volgen als losse opleiding, maar je kunt deze ook als onderdeel van een Masterprogramma volgen. De Masterclasses worden individueel afgerond met een eindopdracht of case. Nadat de Masterclass met een voldoende is afgesloten, ontvang je een diploma. Om deel te kunnen nemen aan een Masterclass, moet je een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring hebben. Gevolgde Masterclasses zijn later alsnog in te brengen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.

Populaire Masterclasses

Ben je op zoek naar een Masterclass die past bij jouw wensen en behoeften? Bij NCOI kun je kiezen uit ongeveer 100 verschillende Masterclasses binnen vrijwel elk vakgebied. Wil je je bijvoorbeeld verdiepen in het beter inrichten van organisaties en leren hoe je direct invloed uitoefent op het functioneren van een organisatie? Dat en meer leer je in de Masterclass Organisatie en Cultuur. Voor wie zich op Masterniveau wil ontwikkelen op het gebied van humanresourcesmanagement en strategisch personeelsbeleid is er onder meer de Masterclass Strategisch HRM. Ben je manager, adviseur of IT-professional en wil je je kennis op het gebied van e-commerce ontwikkelen? Kies dan voor de Masterclass E-commerce. De Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement is bijzonder interessant voor (key-)accountmanagers, salesmanagers en commerciële directieleden die zich willen verdiepen in visie, salesstrategie en accountmanagement. Wil je meer leren over cloud computing? Ga dan voor de Masterclass Cloud. Hierin komen alle technische aspecten aan bod, maar wordt het onderwerp ook vanuit business- en innovatieperspectief belicht. Dit is slechts een selectie van al onze Masterclasses. Het complete overzicht vind je bovenaan de pagina.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit locaties in heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Persoonlijke studiebegeleider
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers
 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze Masterclasses of kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste Masterclass? Onze opleidingsadviseurs helpen je daar graag bij en zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ze opnemen via 035 – 6 400 411 of door het contactformulier in te vullen.