Testimonial Rinske Jansen-Van der Voort

Rinske werkte als manager bedrijfsvoering en controller voor een grote welzijnsorganisatie. Ze wilde op haar niveau breder inzetbaar zijn. Daarom startte ze met de Master of Business Administration specialisatie Zorg en Welzijn. En met resultaat!

“Met een MBA ben je wendbaarder op de arbeidsmarkt”

Breder inzetbaar

“Belangrijk in mijn keuze voor de MBA, is dat een MBA-graad goed staat aangeschreven bij werkgevers. Ik wilde me verbreden en strategischer leren kijken. Tijdens mijn carrière ben ik geleidelijk in de financiële hoek beland. Vanuit een strategische financiële functie bij een welzijnsorganisatie groeide ik door tot manager bedrijfsvoering en controller. Toch was het voor mij belangrijk meer te kunnen bieden aan een werkgever.”

3 opleidingsvarianten

“Ik heb meerdere MBA’s met elkaar vergeleken. NCOI University of Applied Sciences sprak me het meest aan omdat je alle studievarianten kunt kiezen: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Ik heb alle opleidingsvarianten tijdens de MBA geprobeerd. Voor mij werkte de klassikale groepsles en het op afstand zelfstandig studeren via e-learning het beste. Verder vind ik het fijn dat de docenten uit het werkveld komen en zij veel met praktijkvoorbeelden werken.”

Overzicht bewaren

“Ik heb even getwijfeld of ik zou beginnen aan de MBA. Ik werk, heb een gezin en ik was ook al twintig jaar de schoolbanken uit. Daarom heb ik bij NCOI University of Applied Sciences eerst twee losse modules gevolgd. Dit maakte me zo enthousiast dat ik toen wist dat ik de hele Master wilde volgen. Je moet er uiteraard wel iets voor doen en soms laten. Mijn tip is om modules af te ronden voordat je doorgaat naar de volgende. Zo houd je het overzicht. Ik vond de module Persoonlijk Leiderschap heel inspirerend, omdat je hierbij kritisch naar jezelf en je eigen handelen als leidinggevende kijkt.”

Bio

Naam: Rinske Jansen-Van der Voort
Opleiding: Master of Business Administration (MBA) specialisatie Zorg en Welzijn
Afstudeerjaar: 2022
Functie: Manager Sociaal Domein, afdeling ATV bij de gemeente Ede

Nieuwe managementfunctie

“Dankzij mijn werkervaring én de MBA heb ik al binnen één jaar na het behalen van mijn MBA-graad een nieuwe stap gemaakt. Ik ga werken bij de gemeente Ede als Manager Sociaal Domein, afdeling Administratie, Terugvordering en Verhaal (ATV). In deze rol focus ik me op het grote geheel. Ik verbind mensen, stuur op werkafspraken en help de afdelingen naar een volgend niveau. Dit doe ik bijvoorbeeld door taak overstijgend en data gestuurd werken te stimuleren. Verder neem ik deel aan multidisciplinaire overleggen. Een mooie stap, omdat dit precies is wat ik met de MBA beoogde; namelijk verder groeien in de breedte. De kennis uit de MBA ga ik inzetten om te zorgen dat we als afdeling toewijsbaar en toerekenbaar zijn.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.