Testimonial Timo de Smidt

“Ik startte met de MBA specialisatie HR vanuit Italië. Hier was ik als militair gestationeerd voor de NAVO”, begint Timo de Smidt zijn verhaal. “Het tweede jaar van de MBA volgde ik vanaf Curaçao. Voor mij is de MBA een unieke kans mijn militaire werk af te blijven wisselen met HR-functies bij Defensie.”

“De MBA opent deuren”

Modules volgen vanuit Afghanistan

“Eerder had ik bij NCOI al de HBO Bachelor HRM gedaan. Ik had goede ervaringen opgedaan met de studievariant e-learning. Van de Bachelor volgde ik destijds twee modules vanuit Afghanistan, waar ik toen zat voor mijn werk. Als marinier doe ik operationeel werk, en wissel dit af met werkzaamheden voor onze HR-afdelingen. Die afwisseling spreekt me aan. Om me te verdiepen in het werkveld van HR en hierin een vervolgstap te kunnen zetten, heb ik voor de MBA gekozen.”

Testimonial Timo de Smidt

Drijfveren

“Leiderschap is een echt Defensie-thema. Hoe je leiderschap toepast en een stijl als situationeel leiderschap zijn onderwerpen die je in mijn beroep tegenkomt. In de MBA-module Persoonlijk leiderschap ligt het accent meer op je eigen drijfveren. Ik vond het goed om een keer naar mezelf te kijken op die manier. Ik verwacht dat dit me helpt bij verdere carrièrekeuzes.”

“Scriptie verwerkt in ambitiedocument Defensie in het Caribisch gebied”

“Mijn afstudeeropdracht schreef ik op Curaçao, waar ik nog steeds ben. In ons werk hier zijn we bezig met onder andere drugsvangsten, orkaannoodhulp en militaire oefeningen. Mijn scriptie gaat over het vergroten van ons Caribische personeelsbestand en is gebruikt voor het ambitiedocument van Defensie in het Caribisch gebied. Nu bestaat het personeel vooral nog uit Nederlandse militairen die voor een paar jaar worden uitgezonden. Wanneer dit aantal afneemt, ontstaat er meer ruimte voor lokale militairen en lokaal personeel. Ook een eindopdracht uit de module Organisatie en management heb ik aan een reorganisatie gekoppeld van de afdeling waar ik werk.”

Meer carrièremogelijkheden

“Als je je tijd goed managet, is de MBA goed te doorlopen. En ik ben positief over de uitkomst. Waar het me om te doen was, is gelukt. Ik merk dat het deuren opent en dat er veel meer functies zijn waarvoor ik nu ook in aanmerking kom.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.