Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Arjan Goossen

‘De opleiding sloot goed aan bij mijn werkpraktijk, dat was echt een eyeopener’

Arjan Goossen volgt bij NCOI Opleidingen de Master of Business Administration (MBA) met als specialisatie Overheid en non-profit. Hij is inmiddels op de helft van de opleiding en heeft al veel van het geleerde kunnen toepassen in zijn werk. Lees hier hoe hij het ervaart om te studeren bij NCOI.

“Tijdens de Week van de Loopbaan voor Zeeuwse overheden kwam ik in contact met een studieadviseur van NCOI. Ik wilde me al een tijdje verder ontwikkelen, en zij wees me op een opleidingscatalogus. Als beleidsadviseur bij Waterschap Scheldestromen kom ik in aanraking met diverse beleidsterreinen. Om de achtergronden van besluiten en het proces van besluitvorming beter te begrijpen, koos ik voor de MBA met specialisatie Overheid en non-profit.”

Testimonial Paul van de Reep

Je moet er af en toe wat voor laten

“Ik ben inmiddels bijna op de helft van de opleiding. Een opleiding naast je werk volgen is pittig. Met name bij de eerste drie masterclasses investeerde ik veel tijd in mijn studie. Gaandeweg merkte ik dat het beter ging, ook omdat er veel onderlinge samenhang tussen de masterclasses is. Het is best goed te plannen, al moet je er af en toe wel wat voor laten. Gelukkig is mijn werkgever erg flexibel, waardoor ik soms ook tijdens mijn werk iets kan doen.

De opleiding sluit goed aan bij mijn werkpraktijk. Zo herkende ik bij de Masterclass Beleid en Proces veel van de theorie in mijn eigen praktijk. Beleid komt in mijn werk tot stand in een bepaalde volgorde. De behandelde beleidscyclus sloot daar bijna naadloos op aan. Dat was voor mij een echte eyeopener. Zo waren er genoeg andere voorbeelden.

Goed contact met docenten en medeleerlingen

“De docenten die ik tot nu toe heb gehad, kwamen uit diverse vakgebieden en hadden verschillende achtergronden. Ze boden mij de kans om onderwerpen te leren zien vanuit andere invalshoeken. Ik vond dat ze erg professioneel waren en veel affiniteit hadden met mijn vakgebied. Zeker bij de eindopdracht werd er vaak goed meegedacht. Ook het contact met mijn medeleerlingen is goed. Ik vind het prettig om te kunnen sparren over bepaalde onderwerpen en ideeën uit te wisselen. Daar help je elkaar echt verder mee.”

Plezierig en leerzaam

“Ik zou de opleiding zeker aanraden. De masterclasses van NCOI zijn plezierig om te volgen. En belangrijker nog: erg leerzaam. De docenten leggen echt de koppeling tussen de theorie en je werksituatie. De organisatie waar je werkt, vormt hierbij letterlijk je onderzoeksterrein. Na het afronden van de MBA zie ik mezelf zeker nog een andere studie volgen. Het houdt je scherp en is ook nog eens leuk om te doen.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.