Testimonial Arjan Goossen

“Als beleidsmedewerker heb ik dankzij de MBA Overheid en non-profit mijn blik verruimd. Ik heb ander werk gekregen en ben nu op een hoger niveau inzetbaar”, vertelt oud-student Arjan Goossen. “Daarnaast heb ik ook gewoon heel veel plezier gehad in deze opleiding.”

“Je werk is je onderzoeksterrein voor de MBA”

Bedrijfskundige ontwikkeling op Masterniveau

“Tijdens de Week van de Loopbaan voor Zeeuwse overheden kwam ik in contact met een opleidingsadviseur van NCOI. Ik wilde me al een tijdje ontwikkelen op bedrijfskundig vlak en na het behalen van twee HBO-diploma’s een Masterdiploma halen. Als beleidsadviseur bij Waterschap Scheldestromen kom ik in aanraking met diverse beleidsterreinen. Om het besluitvormingsproces beter te begrijpen, koos ik voor de MBA met de specialisatie Overheid en Non-profit.”

“De theorie sloot bijna naadloos aan op de praktijk”

“De opleiding sloot goed aan bij mijn werkpraktijk. Zo herkende ik bij de Masterclass Beleid en Proces veel van de theorie in mijn eigen praktijk. Beleid komt in mijn werk tot stand in een bepaalde volgorde. De behandelde beleidscyclus sloot daar bijna naadloos op aan. Dat was voor mij een echte eyeopener. Zo waren er genoeg andere voorbeelden.”

Ander werk dankzij MBA

“De MBA heeft zijn waarde voor mij bewezen op de werkvloer. Dankzij mijn MBA-diploma heb ik ander werk gekregen: ik heb de switch gemaakt van communicatiebeleid naar omgevingsbeleid. Er wordt door collega’s een ander beroep op me gedaan, omdat ik nu vanuit bedrijfskundig perspectief mee kan denken en adviseren. Door de MBA heb ik veel kritischer leren denken. Je kijkt analytisch naar informatie, of beleid in mijn geval. Ik denk dat de MBA me in de toekomst nog meer gaat brengen.”

Bio

Naam: Arjan Goosen
Opleiding: Master of Business Administration (MBA) specialisatie Overheid en non-profit
Afstudeerjaar: 2021
Functie: Beleidsadviseur Waterschap Scheldestromen

“Je werk is je onderzoeksterrein”

“Ik zou de MBA zeker aanraden. De masterclasses van NCOI zijn plezierig om te volgen. En belangrijker nog: erg leerzaam. De docenten leggen echt de koppeling tussen de theorie en je werksituatie. De organisatie waar je werkt, vormt hierbij letterlijk je onderzoeksterrein. Ik schreef mijn scriptie over beleidsimplementatie, iets waarin het Waterschap zich kan verbeteren. Uit de scriptie kwam de aanbeveling om te werken met integrale teams van beleidsadviseurs en -uitvoerders, in plaats van met twee op zichzelf staande teams. Het is niet alleen bij een advies gebleven; we passen dit nu ook echt toe.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.