Testimonial Eline van Lindenhuizen

Als illustrator kreeg Eline van Lindenhuizen steeds meer opdrachten die ze digitaal moest aanleveren. Om haar kennis en kunde op dit gebied te vergroten, volgde ze het programma MBO Professional Desktop Publisher (DTP). 

‘Ik werd meteen in het diepe gegooid, maar heb er veel van geleerd’

“Sinds mijn afstuderen aan de kunstacademie in 2006 werk ik als illustrator voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben echt een tekenaar en werk het liefst met de hand. Maar ik kreeg steeds vaker specifieke vragen van klanten over het digitaal aanleveren van mijn werk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een opleiding waarmee ik een goede basis creëerde in de grafische programma’s. Deels uit nieuwsgierigheid, maar ook zodat ik mijn werk beter kon aanleveren en niet een deel van het proces uit handen hoefde te geven. Ik had bijvoorbeeld geen idee hoe ik een vectorillustratie moest maken.”

Testimonial Eline van Lindenhuizen

In 6 dagen de basis onder de knie

“Ik heb me ingeschreven voor het programma MBO Professional Desktop Publisher (DTP) van NCOI Opleidingen. In 6 dagen leerde ik de basis van Photoshop, Illustrator en InDesign. De studie bleek heel overzichtelijk te zijn. Hoewel er veel informatie op me af kwam, was het goed te volgen. Ook vond ik het fijn dat ik het programma buitenshuis kon volgen met een kleine groep medestudenten, aangezien ik normaal gesproken veel alleen werk.”

Veel geleerd van docenten en medestudenten

Ik vond de lesdagen eigenlijk heel ontspannen. Regelmatig pauze, genoeg tijd voor vragen en in je eigen tempo de opdrachten maken met een docent in de buurt. Ideaal. De docenten die ik heb gehad vond ik erg fijn. Ik kon ook met specifieke vragen bij hen terecht en dan namen ze er ook echt de tijd voor. Ze waren enthousiast en zeer vakkundig. 

Daarnaast heb ik ook veel geleerd van mijn medestudenten. De vragen die zij hadden waren toch weer anders dan de vragen ik zelf had en bijna iedereen had weer een andere achtergrond. Dat draagt wel bij aan de kennis die je opdoet op zo’n moment.”

Kan nu meer opdrachten aannemen

“Ik was best verbaasd over hoeveel je kunt leren in zo’n korte tijd. En omdat het programma aansloot op mijn werk, kon ik er direct mee aan de slag. Voor mij was het dan ook een goede investering. Ik werd meteen in het diepe gegooid, maar heb er veel van geleerd. Ik kan nu meer opdrachten aannemen dan voorheen en kan nu beter mijn eigen weg kan vinden binnen de programma’s. 

Nadat ik de eindopdracht had afgerond, kreeg ik de vraag om een muurtekening in Illustrator aan te leveren. Dat was even spannend en ik moest ook best nog wel wat dingen uitzoeken, maar het is gelukt. Dat heb ik zeker aan de opleiding te danken. Ook bleek ik InDesign erg leuk te vinden. Dat had ik van tevoren niet verwacht, maar ik wil me hier in de toekomst graag verder in verdiepen met de advanced training.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.