Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Eline van Lindenhuizen

‘Ik werd meteen in het diepe gegooid, maar heb er veel van geleerd’

Als illustrator kreeg Eline van Lindenhuizen steeds meer opdrachten die ze digitaal moest aanleveren. Om haar kennis en kunde op dit gebied te vergroten, volgde ze het programma MBO Professional Desktop Publisher (DTP). 

“Sinds mijn afstuderen aan de kunstacademie in 2006 werk ik als illustrator voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben echt een tekenaar en werk het liefst met de hand. Maar ik kreeg steeds vaker specifieke vragen van klanten over het digitaal aanleveren van mijn werk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een opleiding waarmee ik een goede basis creëerde in de grafische programma’s. Deels uit nieuwsgierigheid, maar ook zodat ik mijn werk beter kon aanleveren en niet een deel van het proces uit handen hoefde te geven. Ik had bijvoorbeeld geen idee hoe ik een vectorillustratie moest maken.”

In 6 dagen de basis onder de knie

“Ik heb me ingeschreven voor het programma MBO Professional Desktop Publisher (DTP) van NCOI Opleidingen. In 6 dagen leerde ik de basis van Photoshop, Illustrator en InDesign. De studie bleek heel overzichtelijk te zijn. Hoewel er veel informatie op me af kwam, was het goed te volgen. Ook vond ik het fijn dat ik het programma buitenshuis kon volgen met een kleine groep medestudenten, aangezien ik normaal gesproken veel alleen werk.”

Veel geleerd van docenten en medestudenten

Ik vond de lesdagen eigenlijk heel ontspannen. Regelmatig pauze, genoeg tijd voor vragen en in je eigen tempo de opdrachten maken met een docent in de buurt. Ideaal. De docenten die ik heb gehad vond ik erg fijn. Ik kon ook met specifieke vragen bij hen terecht en dan namen ze er ook echt de tijd voor. Ze waren enthousiast en zeer vakkundig. 

Daarnaast heb ik ook veel geleerd van mijn medestudenten. De vragen die zij hadden waren toch weer anders dan de vragen ik zelf had en bijna iedereen had weer een andere achtergrond. Dat draagt wel bij aan de kennis die je opdoet op zo’n moment.”

Kan nu meer opdrachten aannemen

“Ik was best verbaasd over hoeveel je kunt leren in zo’n korte tijd. En omdat het programma aansloot op mijn werk, kon ik er direct mee aan de slag. Voor mij was het dan ook een goede investering. Ik werd meteen in het diepe gegooid, maar heb er veel van geleerd. Ik kan nu meer opdrachten aannemen dan voorheen en kan nu beter mijn eigen weg kan vinden binnen de programma’s. 

Nadat ik de eindopdracht had afgerond, kreeg ik de vraag om een muurtekening in Illustrator aan te leveren. Dat was even spannend en ik moest ook best nog wel wat dingen uitzoeken, maar het is gelukt. Dat heb ik zeker aan de opleiding te danken. Ook bleek ik InDesign erg leuk te vinden. Dat had ik van tevoren niet verwacht, maar ik wil me hier in de toekomst graag verder in verdiepen met de advanced training.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.