Testimonial Jade de Leeuw

Tijdens haar werk als financieel adviseur raakte Jade de Leeuw geïnteresseerd in crimineel gedrag en customer due diligence en wilde hier graag meer over leren. Ze besloot daarom HBO Criminologie te volgen bij NCOI Opleidingen. Ze vertelt zelf hoe ze de opleiding heeft ervaren en wat het haar gebracht heeft.

“Met een duidelijk doel voor ogen is het makkelijk om studeren vol te houden.”

Duidelijke planning

“Ik had een heel duidelijk doel voor ogen met deze opleiding, waardoor het makkelijk was om het studeren vol te houden. Om alles soepel te laten verlopen heb ik mijn agenda goed bijgehouden. Ik koos voor de zaterdagvariant, zodat ik na een drukke werkdag niet ‘s avonds les zou hebben. Om de opdrachten voor de lesdag voor te bereiden, plande ik vaak een dag in het weekend in. Die verplichte opdrachten hielden mij gemotiveerd.

Testimonial Jade de Leeuw

Tijdens het programma werd ingegaan op de nationale- en internationale trends en ontwikkelingen van criminaliteit. Dat is iets wat ook heel erg speelt in de praktijk, bijvoorbeeld bij de verschuiving van witwassen vanwege de strenge wetgeving op dit gebied. Ook kwamen er veel juridische aspecten aan bod, wat weer handig is om te weten hoe een ingewikkelde bedrijfsstructuur in elkaar zit.”

Verhalen uit de praktijk

“De docent had enorm veel kennis en ervaring en werkte regelmatig met interessante verhalen uit de praktijk. Ze was heel enthousiast en wist dat goed over te brengen op de groep. Dat vond ik een van de leukste en meest leerzame aspecten. De docent ging daarnaast op een goed tempo door de lesstof heen en er was altijd ruimte voor vragen.”

Van financieel adviseur naar analist witwassen en terrorismefinanciering

“Na afronding van het programma ben ik direct gestart met mijn huidige baan als analist witwassen en terrorismefinanciering bij de Volksbank. Hier voer ik onderzoek uit ter voorkoming van fraude, witwassen en terrorismefinanciering. Heel uitdagend werk met een maatschappelijke bijdrage. Mijn analytisch vermogen en kennis vanuit het programma komen hierbij heel goed van pas.

Overigens waren alle randzaken tijdens de studie ook prima geregeld. De bereikbaarheid van de leslocatie, de lunch en de beschikbaarheid van de docent. Ik zou studeren bij NCOI zeker aanraden. In de toekomst zie ik mezelf werken als financieel rechercheur of fraude coördinator. Ik ben daarom van plan binnenkort weer een opleiding te volgen. Ik denk aan de studie Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.