Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Jade de Leeuw

Tijdens haar werk als financieel adviseur raakte Jade de Leeuw geïnteresseerd in crimineel gedrag en customer due diligence en wilde hier graag meer over leren. Ze besloot daarom HBO Criminologie te volgen bij NCOI Opleidingen. Ze vertelt zelf hoe ze de opleiding heeft ervaren en wat het haar gebracht heeft.

Duidelijke planning

“Ik had een heel duidelijk doel voor ogen met deze opleiding, waardoor het makkelijk was om het studeren vol te houden. Om alles soepel te laten verlopen heb ik mijn agenda goed bijgehouden. Ik koos voor de zaterdagvariant, zodat ik na een drukke werkdag niet ‘s avonds les zou hebben. Om de opdrachten voor de lesdag voor te bereiden, plande ik vaak een dag in het weekend in. Die verplichte opdrachten hielden mij gemotiveerd.

Tijdens het programma werd ingegaan op de nationale- en internationale trends en ontwikkelingen van criminaliteit. Dat is iets wat ook heel erg speelt in de praktijk, bijvoorbeeld bij de verschuiving van witwassen vanwege de strenge wetgeving op dit gebied. Ook kwamen er veel juridische aspecten aan bod, wat weer handig is om te weten hoe een ingewikkelde bedrijfsstructuur in elkaar zit.”

Verhalen uit de praktijk

“De docent had enorm veel kennis en ervaring en werkte regelmatig met interessante verhalen uit de praktijk. Ze was heel enthousiast en wist dat goed over te brengen op de groep. Dat vond ik een van de leukste en meest leerzame aspecten. De docent ging daarnaast op een goed tempo door de lesstof heen en er was altijd ruimte voor vragen.”

Van financieel adviseur naar analist witwassen en terrorismefinanciering

“Na afronding van het programma ben ik direct gestart met mijn huidige baan als analist witwassen en terrorismefinanciering bij de Volksbank. Hier voer ik onderzoek uit ter voorkoming van fraude, witwassen en terrorismefinanciering. Heel uitdagend werk met een maatschappelijke bijdrage. Mijn analytisch vermogen en kennis vanuit het programma komen hierbij heel goed van pas.

Overigens waren alle randzaken tijdens de studie ook prima geregeld. De bereikbaarheid van de leslocatie, de lunch en de beschikbaarheid van de docent. Ik zou studeren bij NCOI zeker aanraden. In de toekomst zie ik mezelf werken als financieel rechercheur of fraude coördinator. Ik ben daarom van plan binnenkort weer een opleiding te volgen. Ik denk aan de studie Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.