Testimonial Jantien Gunter

Na een overstap naar een andere functie voelde Jantien Gunter dat ze op zoek was naar duidelijke handvatten. In de praktijk leerde ze veel, maar ze wilde ook de theorie onder de knie krijgen. Daarom volgde ze het programma HBO Sales- en Accountmanagement. Ze vertelt zelf over haar ervaringen.

‘De combinatie van lesstof en verhalen uit de praktijk is heel waardevol’

“In november 2018 heb ik de overstap gemaakt van een functie als medewerker binnendienst naar accountmanager bij de webshop Sportbase. Gaandeweg leer je natuurlijk veel, maar al snel voelde ik de behoefte om een opleiding te volgen die duidelijke handvatten bood. Na wat wikken en wegen heb ik me ingeschreven voor het -programma HBO Sales- en Accountmanagement bij NCOI. Enerzijds omdat NCOI een erkend opleider is, anderzijds omdat het lespakket mij erg aansprak.”

Testimonial Jantien Gunter

Terug in de schoolbanken

“Het was wel even wennen om na een aantal jaar werken weer te studeren. De lessen kon ik doordeweeks volgen, maar voor de studieopdrachten en lesstof moest ik thuis echt even gaan zitten. Hoewel ik op dat moment een ontzettend druk privéleven had, - ik sportte nog op hoog niveau - kon ik goed bijblijven. Plannen is voor mij nooit een probleem geweest. Het programma kon ik binnen enkele maanden afronden. Het was een kwestie van doorbijten.”

Veel geleerd van medestudenten en docenten

“Vroeger op school leerde je veel theorie, maar zodra je in de ‘echte’ wereld aan de slag gaat, merk je toch dat het er vaak anders aan toe gaat. Dan laat je de theorie los en ga je meer op je gevoel af. Tijdens het HBO-programma zijn veel theorieën en modellen behandeld, wat volgens mij een hele goede basis is. Maar het meest heb ik gehad aan de vraagstukken van medestudenten. Deze dienden vaak als klassikale voorbeelden.”

Jan-Willem Seip is een hele fijne docent met verstand van zaken. Zijn lessen zijn interessant en goed voorbereid. Naast de verplichte lesstof maakte hij voldoende tijd voor praktijkvoorbeelden. Ook het contact met mijn medestudenten heb ik als waardevol ervaren. De branches waarin iedereen werkzaam was, liepen enorm uiteen. Toch was er op het gebied van sales¬ en accountmanagement vaak veel overlap. Via de online portal hebben we veel contact met elkaar gehad. Ik vind dat contact echt een voordeel in vergelijking met online opleidingen.”

De nodige handvatten gevonden

“De opleiding heeft me veel gebracht: de handvatten om een betere accountmanager te worden, vertrouwen om salesgesprekken te voeren en kennis om een eigen salesplan te schrijven. Ik heb de opleiding van NCOI als erg prettig ervaren en heb alles met een positief resultaat afgerond.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.